Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

Superbet

FC Viktoria Plzen și HJK Helsinki dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa decisivă a turului 2 preliminar din UEFA Champions League. Viktoria Plzen a întrerupt supremația celor de la Slavia Praga, cucerind al 6-lea titlu din istoria clubului. Secretul performanței l-a reprezentat numirea ca antrenor a lui Michal Bilek, fost selecționer al Cehiei sau al Kazahstanului. În ciuda unui lot mult mai slab cotat decât al rivalelor Slavia și Sparta, a reușit să încheie cu un avans de 7 puncte față de urmăritoare. În această vară s-a mers pe omogenitate. Doar pe 2 jucători s-au plătit bani, fundașii centrali Mohamed Tijani și Filip Cihak, dar sume modeste, un total de 560.000 de euro. O mutare interesantă este și cea a veteranului Vaclav Pilar, adus de la Jablonec. Viktoria a intrat direct în turul 2 preliminar al Ligii. 

Helsingin Jalkapalloklubi, cunoscută în fotbalul european ca HJK Helsinki, este cea mai titrată formație din istoria Finlandei, cu 31 de titluri în palmares, inclusiv 4 în ultimii 5 ani. Lotul pregătit de Toni Koskela este cotat la sub 9 milioane de euro. Din el fac parte 8 internaționali, 6 finlandezi, unul din Irlanda de Nord și unul din Papua Noua Guinee. Aflată în plin sezon intern, HJK ocupă locul secund în campionat, cu 33 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului KuPS, având și un meci în plus disputat. În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, campioana Finlandei a trecut de RFS, campioana Letoniei, 3-2 la general. 

cota2.ro

• Viktoria Plzen a câștigat manșa tur cu HJK, în Finlanda, scor 2-1

• Plzen nu a mai pierdut un meci disputat pe teren propriu în campionat sau cupele europene din februarie 2021

• Plzen a câștigat ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu în cupele europene

• HJK Helsinki a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări din cupele europene.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Plzen este @1.45.

FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + ROTIRI GRATIS LA SUPERBET AICI

Sheriff Tiraspol și NK Maribor dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. 

Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova și revelația sezonului trecut în fotbalul european, a pornit la drum într-o nouă formulă. Antrenorul Yuriy Vernydub, cel care a dus echipa pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, a demisionat. Locul i-a fost luat de croatul Stjepan Tomas. Și la nivel de lot au existat plecări importante. Adama Traore a fost cedat la Ferencvaros, iar fundașul central Gustavo la Riga. În primul tur preliminar al actualei ediții, Sheriff a trecut de Zrinjski, campioana Bosniei, 1-0 la general. 

Maribor a devenit campioană pentru a 16-a oară în Slovenia avându-l pe bancă pe Radovan Karanovic. Numit inițial interimar toamna trecută, a obținut rezultate excelente și a fost confirmat în funcție. A scos maximum posibil dintr-un lot cotat la 8.48 milioane de euro, cu o medie scăzută de vârstă, 23.8 ani. În turul 1 preliminar al Ligii, Maribor a trecut de Soligorsk, campioana Belarusului, 2-0 la general. 

• Sheriff și Maribor au remizat în manșa tur de miercurea trecută, scor 0-0

• o singură ocazie de gol și-a creat Maribor în manșa tur

• atât Maribor, cât și Sheriff, au mai avut câte un rezultat de 0-0 și în turul 1 preliminar

• 12 dintre cele 28 de meciuri disputate de Sheriff în campionatul trecut au fost X la pauză

• Sheriff a disputat 3 meciuri oficiale împotriva formațiilor din Slovenia. 2 dintre ele s-au încheiat la egalitate. 

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final X (PsF X) este @1.75.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Viktoria Plzen vs HJK Helsinki
Pronostic:
1
Cota
1.45
Sheriff Tiraspol vs Maribor
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Cota finala: 2.54
Profit: 7.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro