Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Ramkumar Ramanathan

Superbet

Ultima partidă a zilei la Atlanta este cea dintre reprezentatul gazdelor Ben Shelton și indianul Ramkumar Ramanathan. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a jucătorilor și un pronostic cu șanse bune de reușită în opinia mea. 

cota2.ro

Ben Shelton este un sportiv american de 19 ani, aflat pe locul 323 ATP. El este o mare speranță a tenisului de peste ocean și este de așteptat să între cât mai curând printre primii 100 jucători ai lumii. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune în turneele ITF și Challenger la care participă, ajungând mai mereu în fazele finale. În 2021 a cucerit primul titlu ITF al carierei la Champaign, iar aici vine după finala de la Challengerul de la Rome și semifinale la Indianapolis unde a trecut de sportivi mult mai bine cotați precum Uchiyama sau Rybakov, Tim Van Rijthoven sau Max Purcell. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi. 

Ramkumar Ramanathan este un jucător indian de 27 ani, aflat pe locul 229 ATP. El este primul indian din istorie care a ajuns în finala unui turneu ATP, însă nu a reușit până acum să pătrundă în top 100, fiind nevoit așadar să joace calificări în majoritatea turneelor. Aici a trecut în calificări de Kozlov și Jack Draper, deși pornea din postura de outsider în ambele tururi. Ramanathan servește bine, iar aici și-a pierdut serviciul o singură dată în primele 2 partide.  

Mă aștept la o partidă echilibrată cu puține break-uri, în care ambii jucători să-și fructifice serviciul. Atât Shelton cât și Ramanathan se bazează mult pe serviciu, iar suprafața rapidă de la Atlanta dă puține șanse jucătorului aflat la retur. Puteți încerca și tie-break în meci. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ben Shelton vs Ramkumar Ramanathan
Pronostic:
Peste 22.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro