Ponturi Pariuri Tenis Jaume Munar vs Jannik Sinner

BETANO

În turul secund al turneului de la Umag, Croația, avem partida dintre Jaume Munar și Jannik Sinner. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul propus. 

cota2.ro

Jaume Munar este un jucător spaniol de 25 ani, clasat pe locul 59 ATP. El este un zgurist clasic evoluând în cea mai mare parte a carierei sale doar pe această suprafață, acolo unde are și cele mai bune performanțe. Munar este un excelent jucător de nivel inferior, ITF și Challenger, acolo unde are numai puțin de 8 turnee câștigate, dintre care 2 anul acesta, la Marbella și Perugia. Deși se află de ceva timp în lumina reflectoarelor, spaniolul nu a reușit până acum să intre în top 50, fiind plafonat în jurul acestei poziții. A trecut în primul tur de Mikael Ymer după o partidă extrem de disputată.

Jannik Sinner dispută primul meci de la thriller-ul de la Wimbledon, când a pierdut incredibil cu viitorul campion Djokovic, după ce a condus cu 2-0 la seturi. Italianul de doar 20 ani este fără îndoială unul dintre numele care vor marca tenisul masculin în următorii ani, fiind de pe acum unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. Deși este încă un puști, Sinner a cucerit deja 5 titluri ATP, a intrat în top 10 și a strâns din tenis peste 5 milioane $. Anul său a fost destul de agitat, cu schimbarea antrenorului dar și probleme fizice care l-au făcut să abandoneze la Indian Wells și Miami. Chiar și așa, Sinner a câștigat peste 80% din partidele disputate. 

Jaume Munar și-a arătat mereu limitele în partidele cu jucătorii mai valoroși, acesta fiind și principalul motiv pentru care cariera sa a stagnat. Sinner este un jucător top class care pierde rar în primele tururi și nu îl văd să aibă probleme aici. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jaume Munar vs Jannik Sinner
Pronostic:
Jannik Sinner -2.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro