Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Slovan Bratislava și Ferencvaros Budapesta dispută astăzi, de la ora 21:30, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. 

Slovan Bratislava a cucerit al 16-lea titlu din istorie în Slovacia, avându-l pe bancă pe Vladimir Weiss. Selecționerul care a dus Georgia aproape de Campionatul European a dominat autoritar competiția internă, pierzând două meciuri în 32 de etape și terminând cu un avans de 11 lungimi față de urmăritoare. Lotul este unul decent, cotat la puțin peste 20 de milioane de euro. În această vară au reușit o repatriere importantă, a mijlocașului Juraj Kucka, ultima dată la Parma. În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, Slovan a trecut de Dinamo Batumi, campioana Georgiei.

cota2.ro

Ferencvaros, campioana Ungariei, a devenit o obișnuită în grupele competițiilor europene. Acum două sezoane a ajuns în grupele Ligii, iar anul trecut a fost oprită în play-off de Young Boys. Investițiile la echipă au continuat. Antrenor a fost instalat Stanislav Cherchesov, fostul selecționer al Rusiei, iar lotul a ajuns să valoreze peste 42 de milioane de euro. Inclusiv în vară au sosit fotbaliști importanți, cel mai scump, 2 milioane de euro, fiind Adama Traore, extrema de la Sheriff. În primul tur preliminar, Ferencvaros a trecut de Tobol (Kazahstan), 5-1 la general. 

• Slovan Bratislava a câștigat manșa tur contra lui Ferencvaros, scor 2-1

• 11-7 în favoarea lui Ferencvaros a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• Slovan și Ferencvaros s-au întâlnit și într-un meci amical din toamna lui 2016. Atunci maghiarii se impuneau cu 2-1

• Slovan Bratislava a marcat 4 goluri în meciul din week-end, disputat pe teren propriu contra lui Trencin, în competiția internă

• Ferencvaros a încheiat sezonul trecut cu 5 meciuri consecutive GG. De fiecare dată s-au marcat peste 2.5 goluri

• Ferencvaros a primit gol în 14 din ultimele 15 deplasări jucate în Liga Campionilor sau în preliminariile Ligii.

Pe Superbet, cota pentru pariul GG sau 3+ în Slovan Bratislava - Ferencvaros este @1.53.

FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + ROTIRI GRATIS LA SUPERBET AICI

FC Zurich și Qarabag se înfruntă în manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 22:00. 

FC Zurich a cucerit titlul după o secetă de 13 ani, întrerupând dominația lui Basel și Young Boys. Antrenorul alături de care a obținut performanța, Andre Breitenreiter, a fost instalat la Hoffenheim. Locul i-a fost luat de Franco Foda, fostul selecționer al Austriei. Lotul nu a suferit mari modificări în vară, un plus la capitolul omogenitate. Valorează în acest moment 41.10 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Datorită coeficientului bun de țară, Zurich a intrat direct în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Qarabag este formația care a dominat ultimul deceniu în fotbalul din Azerbaijan, cucerind 8 din ultimele 9 titluri. Cu toate astea, a reușit să ajungă o singură dată în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2017/2018. La ultimele încercări a fost eliminată de Molde, Apoel și Bate Borisov. Antrenor este veșnicul Qurban Qurbanov, în funcție din 2008. Lotul pe care îl are la dispoziție este net inferior în comparație cu al lui Zurich, cotat la 14.10 milioane de euro. În primul tur preliminar, Qarabag a trecut de Lech Poznan (campioana Poloniei). Au pierdut deplasarea, dar au întors soarta calificării acasă.

• Qarabag a câștigat manșa tur contra lui Zurich, scor 3-2

• Zurich a expediat 8 șuturi pe spațiul porții lui Qarabag în prima manșă

• Zurich a fost impecabilă pe teren propriu sezonul trecut. A pierdut doar două meciuri, având un golaveraj 45-23 în campionat

• Qarabag a primit gol în ultimele 5 meciuri oficiale

• peste 3.400 de kilometri este distanța între reședința lui Qarabag și Zurich, locul disputării meciului de astăzi. Deplasarea a fost cu siguranță una obositoare.

 Pe Superbet, cota pentru pariul GG sau 3+ este 1.42

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slovan Bratislava vs Ferencvaros
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.53
FC Zurich vs Qarabag
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Cota finala: 2.17
Profit: 5.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro