Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

BETFAIR SPORTSBOOK

Malmo FF și Zalgiris Vilnius se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din UEFA Champions League. Malmo este cea mai titrată formație din istoria Suediei, cu 22 de titluri de campioană și 15 clasări pe poziția secundă. A cucerit precedentele două campionate, iar sezonul trecut a reușit o performanță fantastică. A trecut în tururile preliminare de Riga, HFK Helsinki, Rangers și Ludogorets, calificându-se în grupele Ligii Campionilor. Între timp am apărut schimbări importante. Antrenorul Denmark Jon Dahl Tomasson a plecat, în locul lui venind tot un manager din noua generație, sârbul Miloš Milojevic. Malmo e în plină competiție internă. Vine după 3 victorii consecutive și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Djurgarden. În primul tur preliminar a trecut de Vikingur (Islanda), 6-5 la general. Decisivă a fost victoria de acasă, scor 3-2. 

Zalgiris vine dintr-un fotbal fără performanțe notabile la nivel de cluburi, lucru firesc dacă ținem cont că în Lituania baschetul are prioritate. Zalgiris are 9 titluri în palmares, iar în ultimul deceniu nu a încheiat niciodată mai jos de locul 2. Nu a depășit niciodată turul 2 preliminar din Liga Campionilor și nu a evoluat niciodată în grupele vreunei competiții europene. Din iarna trecută, pe bancă este kazahul Vladimir Cheburin. Clubul nu a investit niciun euro în perioada de mercato, dar a avut șansă și a depășit primul tur, trecând de FC Ballkani (Kosovo). Au fost două remize, Zalgiris marcând golul decisiv în reprizele suplimentare. 

cota2.ro

• Zalgiris a câștigat manșa tur contra lui Malmo, scor 1-0

• Malmo are 5 victorii consecutive în teren propriu. În ultimele 3 dintre ele a înscris de fiecare dată câte 3 goluri

• în ultima deplasare, remiza 1-1 cu Ballkani, Zalgiris a fost dominată autoritar. A tras un singur șut pe spațiul porții, dintr-un total de doar 4 ocazii

• Malmo a câștigat ultimele 5 meciuri preliminare disputate pe teren propriu

• Zalgiris a câștigat o singură deplasare din ultimele 9 disputate în cupele europene, împotriva modestei Linfield, din Irlanda de Nord

• 6.80 milioane de euro valorează lotul lui Zalgiris. Malmo este net superioară, un lot cotat la 29.05 milioane. 

💰PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE PENTRU TOȚI CLIENȚII PE BETFAIR SPORTSBOOK VALABIL DOAR AZI💰

Olympiakos și Maccabi Haifa dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Olympiakos este cea mai titrată formație din Grecia, cucerind 47 de titluri și 28 de Cupe. Cu portughezul Pedro Martins pe bancă nu a avut emoții în ultimele două campanii interne. A ratat însă prezența în grupele ediției trecute din Liga Campionilor. Pentru a nu repeta contraperformanța, șefii au băgat mâna în buzunar și au făcut transferuri în valoare de 8.35 milioane de euro în această perioadă de mercato. Lotul a ajuns la o valoare impresionantă, 122.63 milioane de euro. Cea mai importantă mutare a fost cea a atacantului Aboubakar Kamara, adus de la rivala Aris Salonic. Un alt fotbalist cu nume este fundașul dreapta Sime Vrsaljko, venit de la Atletico Madrid. Olympiakos a avut liber în primul tur preliminar. 

Antrenorul Barak Bakhar a readus-o pe Maccabi Haifa în vârful fotbalului din Israel, cucerind două titluri consecutive, după o pauză de un deceniu. Dacă pe plan intern lotul cotat la 19.95 milioane de euro face față cu brio, în Europa este mai complicat. Anul trecut a fost învinsă încă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, de kazahii de la Kairat, 1-3 la general. Datorită coeficientului bun de țară, și-a depășit din oficiu performanța, intrând direct în turul 2 al actualei ediții. 

• manșa tur din Israel s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• Maccabi Haifa a pierdut ultimele 3 deplasări europene

• 40 este locul ocupat de Olympiakos în ierarhia coeficienților UEFA. Maccabi Haifa este doar pe 169

• Maccabi Haifa a pierdut ambele meciuri amicale din acastă vară fără să marcheze. A fost învinsă și în Supercupa Israelului de Hapoel Beer Sheva

• Olympiakos este de netrecut în meciurile jucate pe teren propriu în preliminariile cupelor europene. Ultimele rezultate sunt: 3-0 cu Slovan Bratislava, 1-1 cu Ludogorets, 1-0 cu Neftci Baku, 2-0 cu Omonia, 4-0 cu Krasnodar, 2-0 cu Basaksehir, 4-0 cu Plzen, 4-0 cu Luzern, 3-1 cu Burnley, 2-1 cu Rijeka, 2-2 cu Partizan

• Olympiakos nu a pierdut niciun meci de calificare, din tururile preliminare, jucat pe teren propriu în aceast secol în cupele europene!

CHALLENGE COTA 2

Voi juca cele 2 meciuri pe același bilet în cadrul proiectului Challenge Cota2, bilet pe care îl puteți vedea postat în clipul de mai jos!

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Malmo vs Zalgiris
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.24
Olympiakos vs Maccabi Haifa
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.70
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro