Ponturi Pariuri Fotbal PAOK vs Levski Sofia

BETANO

PAOK - Levski Sofia

De la ora 20:30, pe ”Toumba Stadium”, PAOK primeste vizita celor de la Levski Sofia, in vederea returului in UEFA Conference League. In partida tur, bulgarii s-au impus cu 2-0 si au prima sansa la calificare in acest moment.

PAOK a pierdut o batalie, insa nu si razboiul, dupa parerea mea. Grecii au o cota de piata in jur de 50 de milioane de euro, iar acel esec il pun pe seama nedisputarii unor meciuri oficiale. Ma astept ca echipa lui Razvan Lucescu sa fie foarte montata la retur si sa reuseasca un succes in aceasta seara. Ma astept ca si fanii sa faca o atmosfera incredibila si sa ii impinga pur si simplu de la spate pe favoriti.

cota2.ro

Levski a inceput campionatul cu o infrangere impotriva celor de la CSKA, scor 0-1, insa s-a revansat in urmatoarea etapa cand a demolat-o pe Varna cu 5-0. A urmat succesul cu PAOK, insa returul e anuntat a fi unul foarte dificil. Levski e cotata la doar 10 milioane de euro, iar in deplasare nu prea a convins de multe ori. Ma astept ca in aceasta seara sa joace contraatacului, fiind cam singura alternativa, dupa parerea mea.

Meciul va curge intr-o singur directie, asta e clar. Ma astept ca PAOK sa beneficieze de foarte multe lovituri de colt si am incredere ca acestia pot intoarce handicapul din tur. Fanii vor fi al 12-lea jucator pentru greci care, cred eu, vor domina partida de la un capat la celalalt. Pariul meu pentru acest meci este ”PAOK -1.25 AH”, la o cota de 2.07, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PAOK vs Levski Sofia
Pronostic:
PAOK -1.25 AH
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro