Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Gabriela Lee Talabă

BETANO

Am găsit o cotă foarte bună la meciul din turul secund de la Varșovia, între Iga Swiatek și Gabriela Lee Talabă. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare și un pronostic cu șanse foarte mari de reușită în opinia mea. 

cota2.ro

Iga Swiatek este liderul mondial și jucătoarea care a dominat autoritar tenisul feminin în acest an. Iga a înregistrat numai puțin de 36 victorii consecutive, perioadă în care a câștigat 6 titluri consecutive, Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma și Roland Garros. Practic, din luna februarie, Swiatek a pierdut doar 2 partide, cu Ostapenko la Dubai și cu Cornet la Wimbledon, pierzând doar 9 seturi din 76 disputate. A trecut în primul tur de compatrioata Magdalena French, cedând doar 3 game-uri, fără să ofere adversarei vreo șansă de break. 

Gabriela Talabă Lee este o jucătoare de 26 ani din România, mai puțin cunoscută publicului larg. Ea a intrat în premieră anul acesta în primele 200 de jucătoare ale lumii și joacă în special în turnee modeste, de nivel ITF, acolo unde are rezultate medii. Anul acesta are câteva victorii interesante cu Coco Vandeweghe, Parks sau Volynets, însă nu a emis pretenții prea mari in fața sportivelor de top. Gabriela Lee a pierdut aici în calificări, însă a beneficiat de statutul de lucky looser. 

Diferența dintre cele două jucătoare este imensă și nu văd cum Gabriela Lee ar putea să îi facă break liderului mondial. Swiatek este dominantă pe zgură acolo unde în ultimii 4 ani a pierdut doar 4 partide, iar anul acesta a câștigat toate cele 17 partide disputate. În general Swiatek termină repede meciurile și nu lasă prea multe șanse adversarelor mai modeste. Puteți încerca de asemenea, Gabriela Lee - sub 1.5 break-uri, la o cotă de 1.62.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Gabriela Lee Talabă
Pronostic:
Gabriela Lee NU va realiza break în primul set
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro