Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Saburtalo

BETANO

FCSB - Saburtalo

De la ora 20:30, pe ”Arena Nationala”, FCSB primeste vizita celor de la Saburtalo, in vederea returului din UEFA Conference League. In partida tur, georgienii s-au impus pe ”Dinamo Arena” cu scorul de 1-0, dupa golul marcat de Nonikashvili in minutul 41. 

FCSB a facut un meci destul de slab in tur, insa si-a creat unele sanse de a marca, avand chiar si o bara la un sut al lui Coman, in partea secunda. FCSB e fara victorie in acest sezon, asta dupa ce in amicale a castigat absolut tot. FCSB a fost invinsa si de Rapid in urma cu 4 zile, scor 0-2, joc in care ros-albastrii nu au aratat absolut nimic. Dupa acea infrangere, Toni Petrea si-a prezentat demisia, iar Nicolae Dica a fost instalat ca antrenor principal. Aceasta schimbare poate fi de bun augur, FCSB avand rezultate bune sub comanda sa.

cota2.ro

Saburtalo a trecut de Partizani in prelungiri, in tutul anterior, iar in partida tur cu FCSB chiar a impresionat. Daca rezultatul era mai mare, in favoarea georgienilor, nu cred ca s-ar fi suparat nimeni. Saburtalo si-a creat sanse foarte mari de a marca si putea reusi o victorie mult mai clara. Gocholeishvili, fundasul dreapta al georgienilor a fost unul dintre remarcatii partidei tur, acesta urcand de foarte multe ori si facand acest lucru foarte bine. Deasemenea, linia de 3 din spatele varfului a jucat foarte bine cartea contraatacului si a creat multe atacuri promitatoare.

Meciul va fi unul destul de dificil pentru FCSB, insa eu cred ca se pot califica. Saburtalo nu cred ca va mai juca la fel de bine ca in partida tur, neavandu-i alaturi pe fani. Nu prea pot anticipa un scor, insa ma astept ca FCSB sa inscrie in aceasta seara in jur de 2-3 goluri. Acesta e si pariul meu pe care l-am obtinut din combinarea a doua pariuri: ”FCSB marcheaza peste 1.5 goluri” + ”FCSB marcheaza sub 3.5 goluri”. Asadar, pariul meu pentru acest meci este ”FCSB marcheaza 2-3 goluri in meci”, la o cota de 1.93, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Saburtalo
Pronostic:
FCSB marcheaza 2-3 goluri in meci
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro