Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Vllaznia

UNIBET

Universitatea Craiova - Vllaznia

De la ora 20:30, pe ”Stadionul Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Vllaznia, in vederea returului din UEFA Conference League. In partida tur, meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru olteni a marcat Andrei Ivan din penalty, in minutul 45+2, iar pentru albanezi a marcat Ardit Hoxhaj, in minutul 51.

Universitatea Craiova are un start slab de sezon, cu 3 rezultate de egalitate in primele 3 meciuri. Oltenii i-au legitimat pe Rivaldinho si Hanca, iar aceste doua transferuri ar trebui sa aduca un plus mare la echipa. Trupa lui Balint are prima sansa la calificare si ma astept sa o si obtina, mai ales ca in meciul tur chiar au miscat. Pe ”Oblemenco” va fi si o atmosfera apasatoare pentru oaspeti, iar miza partidei cred ca isi va spune cuvantul. Alb-albastrii pot castiga la scor acest duel, in fata unei echipe destul de slabe, dupa parerea mea.

cota2.ro

Vllaznia a incheiat pe 5 sezonul trecut din Superliga Albaniei. Acestia au disputat doar un meci amical, insa au reusit sa le tina piept celor de la Universitatea Craiova in partida din tur. Albanezii vor avea un meci extrem de greu contra oltenilor, iar bookmakerii nu prea le ofera nicio sansa acestora pentru a avansa in urmatorul tur preliminar. O calificare a Vllazniei are o cota de peste 7, in timp ce cota la calificare a favoritilor e undeva la 1.10. 

Diferenta de valoarea e destul de mare, insa Craiova nu trece printr-o perioada tocmai buna. Chiar si asa, ma astept ca acestia sa faca un meci bun si sa castige la scor acest duel. Vllaznia nu are rezultate deloc bune in deplasare unde in sezonul trecut a obtinut doar 20 de puncte in 18 meciuri. Ma astept la un succes clar al oltenilor in aceasta seara, care pot face scor in fata fanilor. Pontul meu pentru acest meci este ”Universitatea Craiova -1.75 AH”, la o cota de 2.00, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Universitatea Craiova vs Vllaznia
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.75 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro