Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 12.21

Superbet

Djurgarden - Rijeka, unul dintre cele mai tari dueluri din turul 2 preliminar al Conference League, se decide astăzi, de la ora 20:00.  Djurgarden a obținut biletul pentru Conference League datorită clasării pe podium în ultima ediție de campionat din Suedia. În actuala stagiune, debutul este ideal, locul 1 după primele 16 etape, cu 33 de puncte și un golaveraj 35-11. Și Rijeka, locul 4 în sezonul precedent din Croația, a debutat cu o victorie în noul campionat, 1-0 pe terenul lui Sibenik. Din această vară, echipa este antrenată de italianul Fausto Budicin. Datorită relațiilor pe care le are în fotbalul european a reușit câteva mutări interesante. L-a adus pe Alen Halilovic, fosta mare speranță a Croației, sau pe atacantul Haris Vuckic, de la Zaragoza.

• Djurgargen a câștigat manșa tur contra celor de la Rijeka, scor 2-1. A fost X la pauză, 1-1

cota2.ro

• meciul tur a fost sub semnul unui echilibru perfect: 50% poseie, 9-8 la ocazii de gol pentru Rijeka și 3-3 la șuturi expediate pe poartă

• un sfert dintre meciurile disputate de Djurgarden în actualul campionat au fost X la pauză. 3 dintre cele 16 partide s-au și încheiat la egalitate

• 16.75 milioane de euro valorează lotul lui Djurgarden. Cel al adversarilor croați este cotat la 22.86 milioane.

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final X este @1.80. 

------------------------

FCSB luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar din Conference League de la ora 20:30, împotriva lui Saburtalo Tbilisi. FCSB încearcă să evite astăzi o rușine istorică. Startul prost de sezon, nicio victorie în primele 3 partide, a dus la înlocuirea lui Toni Petrea cu Nicolae Dică, dar problemele rămân. Atmosfera e una tensionată, întreținută de criticile patronului Becali, golgeterul Florin Tănase tocmai a fost vândut în China și nu va evolua, iar apărarea comite gafă după gafă. De haos poate profita Saburtalo Tbilisi, o echipă din Georgia care s-a prezentat bine în manșa tur, una câștigată cu 1-0. Gruzinii au fost curajoși, au arătat calități neașteptate, un joc combinativ, cu mingea jos. 

• 9 ocazii de gol și 5 șuturi pe spațiul porții a avut Saburtalo în manșa tur cu FCSB

• FCSB a primit gol în toate meciurile oficiale din acest sezon: 1-1 cu U Cluj, 0-1 cu Saburtalo, 0-2 cu Rapid

• la precedenta participare în Conference League, FCSB era eliminată de Sahtior Karagandy (Kazahstan)

• Saburtalo Tbilisi a marcat și în deplasarea din turul 1 preliminar al Conference League, victoria 1-0 cu Partizani (Albania).

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Saburtalo este @1.95.

FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + ROTIRI GRATIS LA SUPERBET AICI

CSKA Sofia și Makedonija GP se întâlnesc de la ora 20:00, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League. CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei și singura formație care pare capabilă să o încurce pe Ludogorets, s-a obișnuit cu prezențele în grupele cupelor europene. În urmă cu două sezoane ajungea în Europa League, iar anul trecut a evoluat în Conference League, chiar în urnă cu viitoarea câștigătoare AS Roma. Nu se poate spune același lucru și despre adversara Makedonija GP, calificată în Conference League datorită triumfului din Cupa Macedoniei. În cele 4 prezențe în cupele europene, exceptând Intertoto, oaspeții de astăzi nu au reușit să depășească niciun tur. Mai mult, au pierdut toate cele 8 meciuri disputate.

• turul dintre Makedonija și CSKA Sofia s-a încheiat la egalitate, scor 0-0

• CSKA Sofia a controlat partida. A avut 57% posesie, a beneficiat de 9 cornere și nu i-a permis adversarei să expedieze vreun șut pe poartă

• la cea mai recentă participare în cupele europene, în 2019/2020, Makedonija era umilită de Alashkert (Armenia), 6-1 la general

• Makedonija a mai înfruntat două formații din Bulgaria în cupele europene, eșecuri 0-7 la general cu Cherno More Varna și 1-3 cu Lokomotiv Sofia.

• 13.28 milioane de euro valorează lotul lui CSKA. Cel al adversarei e cotat la 3.76 milioane.

Pe Superbet, SuperPariul CSKA marchează peste 0.5 goluri și CSKA va avea peste 4.5 cornere are cota @1.50. 

----------------------------

Viking și Sparta Praga dispută de la ora 20:00 manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League. Viking a încheiat ediția trecută a primei ligi din Norvegia pe locul 3. Are 9 titluri în palmares, cel mai recent în 1991. Ultima participare în cupele europene a fost una dezamăgitoare, eliminare în turul 2 preliminar al Europa League, un eșec 0-2 pe teren propriu contra lui Aberdeen. Sparta Praga, ocupanta locului 3 în prima ligă cehă, este net superioară din toate punctele de vedere. Cu un nou antrenor pe bancă, danezul Brian Priske, conducerea a investit serios în perioada de mercato, transferuri în valoare de peste 5 milioane de euro. Cel mai sonor nume este Jan Kuchta, atacantul naționalei, adus sub formă de împrumut de la Lokomotiv Moscova. 

• turul dintre Sparta Praga și Viking s-a încheiat la egalitate, 0-0

• Sparta a dominat net înfruntarea: 28-5 ocazii de gol, 5-2 șuturi pe poartă, 13-3 cornere

• Viking a primit gol în toate meciurile disputate de la reluarea campionatului în Norvegia, în luna iunie

• 45.95 milioane de euro valorează lotul Spartei Praga. Cel al lui Viking este cotat la doar 9 milioane. 

Pe Superbet, SuperPariul Sparta Praga marchează peste 0.5 goluri și Sparta Praga va avea peste 3.5 cornere are cota @1.45.

-----------------------

Olimpija Ljubljana și Sepsi Sf. Gheorghe dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League. Olimpija Ljubljana, ocupanta locului 3 în ultimul sezon din Slovenia, s-a calificat dramatic în turul secund preliminar din Conference League. A remizat, scor 1-1, în ambele manșe cu luxemburghezii de la Differdange, marcând golul decisiv în minutul 112, în reprizele suplimentare. Sepsi, câștigătoarea Cupei României, are un start entuziasmant de sezon. S-a impus în Supercupa contra lui CFR Cluj, iar în campionat a înscris 6 goluri în disputele cu Universitatea Craiova și FC Argeș. Covăsnenii au un moral extrem de ridicat, mai ales că Bergodi nu are niciun fotbalist important indisponibil. 

• Sepsi a câștigat manșa tur, scor 3-1. Covăsnenii au irosit și două lovituri de la 11 metri

• Sepsi și-a creat 22 de ocazii în manșa tur, a expediat 8 șuturi pe spațiul porții adverse și a beneficiat de 14 cornere

• Olimpija Ljubljana a primit gol în 7 din ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene

• Olimpija Ljubljana a înscris în toate cele 5 meciuri oficiale din noul sezon.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri este @1.60. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Djurgarden vs Rijeka
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
FCSB vs Saburtalo
Pronostic:
Saburtalo marchează
Cota
1.95
CSKA Sofia vs Makedonija GP
Pronostic:
CSKA peste 0.5 goluri & peste 4.5 cornere
Cota
1.50
Viking vs Sparta Praga
Pronostic:
Sparta peste 0.5 goluri & peste 3.5 cornere
Cota
1.45
Olimpija Ljubljana vs Sepsi OSK
Pronostic:
GG SAU 3+
Cota
1.60
Cota finala: 12.21
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro