Ponturi Pariuri Tenis Brandon Nakashima vs Frances Tiafoe

Superbet

In sferturile de finală ale turneului de la Atlanta, avem duelul american între Brandon Nakashima și Frances Tiafoe. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători și pronosticul propus. 

cota2.ro

Brandon Nakashima este un sportiv american de doar 20 ani, clasat pe locul 56 ATP. Începând cu anul 2021, el a intrat în top 100 mondial după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper. Brandon este bun pe suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat . Are victorii în acest an cu Humbert, Griekspoor, Tommy Paul Querrey ori Shapovalov, iar la Wimbledon a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminat în decisiv de viitorul finalist Nick Kyrgios. Aici a trecut de Jordan Thompson și John Millman. 

Francis Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 29 ATP. El se află într-o perioadă bună a carierei sale și a intrat în premieră anul acesta între primii 30 jucători ai lumii. Are finală la Estoril, semifinale la Stockholm și victorii cu Korda, Lajovic ori Evans. Tiafoe preferă și el suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice. La fel ca și adversarul său vine după un traseu foarte bun la Wimbledon, când a pierdut de asemenea în optimile de finală în set decisiv. Aici este favorit nr.4 și a intrat direct în turul 2 unde a trecut de Taro Daniel. 

Cei doi sunt echilibrați valoric și nu cred că vom vedea foarte multe breakuri. Este a 4-a întâlnire între cei doi, în 3 dintre meciuri fiind nevoie de set decisiv. Mă aștept la o partidă lungă și de această dată, iar linia de 22.5 game-uri poate fi depășită chiar și în 2 seturi. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brandon Nakashima vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro