Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Giulio Zeppieri

Superbet

Am găsit o cotă cu șanse foarte mari de reușită la partida dintre Carlos Alcaraz și Giulio Zeppieri, din semifinalele turneului de zgură de la Umag. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători și pronosticul propus.  

cota2.ro

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 5 ATP. El este fără îndoială noua senzație din circuit, un jucător extraordinar care cel mai probabil va domina tenisul masculin în următorul deceniu. Carlos are deja 4 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid, an în care are doar 8 înfrângeri din 48 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 6 finale. Carlos este un jucător puternic, care servește bine, nu foarte puternic însă extrem de bine plasat. Aici a trecut de Gombos și Bagnis fără să piardă set. 

Giulio Zeppieri este un tânăr italian de 20 ani aflat pe locul 168 ATP. El este deja la a 6-a partidă la acest turneu, fiind nevoit să treacă de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal. Zeppieri este în fața celei mai importante performanțe din cariera sa, fiind un jucător care evoluează mai mult în turnee mici de nivel Challenger și ITF. Viitorul sună bine pentru tânărul italian care pare capabil în acest an să atace prima sută mondială. A trecut pe rând aici de Simon, Ymer, Cachin, Galan Riveros și Zapata Miralles, 4 din cele 5 partide disputate având set decisiv. 

Este clar că Alcaraz este mare favorit însă am găsit o cotă foarte bună pe numărul de ași trimiși de jucătorul spaniol. Zeppieri este un jucător masiv, care servește bine, însă este destul de imobil pe retur. A primit 4 ași de la Ymer, 11 de la Cachin, 4 de la Galan Riveros și 5 de la Zapata Miralles, în condițiile în care niciunul dintre acești jucători nu servește mai bine decât Alcaraz. Carlos și-a perfecționat serviciul în ultimele luni, o armă obligatorie pentru a ajunge in vârf și cred că va trimite fără probleme cel puțin 3 ași.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Giulio Zeppieri
Pronostic:
Carlos Alcaraz - peste 2.5 ași
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro