Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs CS Mioveni

Superbet

CFR Cluj - CS Mioveni

De la ora 21:30, pe ”Stadionul Dr. Constantin Radulescu”, campioana en-titre, CFR Cluj, primeste vizita celor de la CS Mioveni, intr-un duel din cadrul etapei cu numarul 3 a Superligii.

CFR Cluj a trecut de Inter Escaldes in Conference League, insa s-a facut de rusine in mansa retur unde a obtinut doar un egal, scor 1-1. Ardelenii vor da peste Soligorsk in turul 3 preliminar, un adversar mult mai valoros din toate punctele de vedere. CFR Cluj a pierdut in etapa trecut pe ”Oblemenco” in fata celor de la U Craiova 1948, intr-un meci la finalul caruia Dan Petrescu a recunoscut ca nu merita nici macar un punct. Campioana Romaniei nu prea mai pare echipa din sezonul trecut, insa intr-un meci cu o echipa modesta precum CS Mioveni, ar trebui sa obtina toate cele trei puncte.

cota2.ro

CS Mioveni a inceput noul sezon cu doua infrangeri la zero si cu 5 goluri primite. Trupa lui Pelici nu a aratat mai nimic cu Hermannstadt si cu Farul, iar partida cu CFR Cluj cred ca e ca si pierduta. Ma astept ca ”galben-verzii” sa incerce sa surprinda pe alocuri pe contraatac, insa nimic mai mult. Dupa parerea mea, Mioveniul are sanse mari sa piarda la zero si acest meci, avand in vedere toate lucrurile negative pe care le-am observat in jocul lor. Mioveni a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri directe contra CFR-ului, singurul punct al acestora fiind obtinut dupa un 0-0, acum 14 ani.

Am ales sa joc un combo pe CFR Cluj la acest meci. Cred ca ardelenii vor ataca din minutul 1 pana in minutul 90 pentru ca si adversarul e foarte permisiv. Cand o echipa are un numar mare de atacuri, ne asteptam ca acea echipe sa obtina cornere, sa suteze mult spre poarta si pe poarta si sa fie pe alocuri surprinsa in offside. Asa si in cazul acestui meci pe care eu il vad foarte dezechilibrat. Pontul meu pentru acest meci este un combo obtinut din trei pariuri speciale propuse de cei de la Superbet si anume: ”CFR Cluj Peste 4.5 cornere + CFR Cluj Peste 1.5 offsideuri + CFR Cluj Peste 4.5 suturi pe poarta”. Cota totala a acestui combo este de 3.25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs CS Mioveni
Pronostic:
CFR Cluj Peste 4.5 cornere + CFR Cluj Peste 1.5 offsideuri + CFR Cluj Peste 4.5 suturi pe poarta
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro