Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester City

BETANO

Liverpool - Manchester City

De la ora 19:00, pe ”King Power Stadium” , Liverpool si Manchester City se vor intalni in FA Community Shield sau mai ”pe romaneste”, in SuperCupa Angliei. ”Cormoranii” au trimfat in Cupa impotriva celor de la Chelsea dupa un meci decis la loviturile de departajare, in timp ce trupa lui Guardiola a castigat Premier League.

Liverpool are probleme destul de mari inaintea acestui meci destul de important deoarece in joc este un trofeu. Klopp nu va putea conta pe Alisson si Kelleher, primii doi portari din lotul ”cormoranilor”, iar intre buturi, cel mai probabil, va fi Adrian. Deasemenea, Jota, Tsimikas, Oxlade si Ramsay vor lipsi si ei din cauza problemelor medicale. Liverpool l-a vandut pe Mane la Bayern, iar venirea lui Darwin Nunez pare una interesanta si totodata foarte costisitoare. Meciul va fi unul greu pentru Liverpool asta e clar, insa ma astept ca acestia sa reuseasca sa marcheze. Trio-ul de atac arata foarte bine cu Diaz, Darwin si Salah, iar defensiva celor de la City si-a aratat de multe ori limitele in meciurile cu echipele de top ale Europei si nu numai.

cota2.ro

Alvarez, Phillips si Haaland sunt noutatile ”cetatenilor” pana in acest moment. Un upgrade major in ofensiva dupa parerea mea, venirea lui Haaland. Mai exact, norvegianul e acel numar 9 de care Guardiola avea atat de mare nevoie pentru a ataca din nou trofeele majore. De la City au plecat insa Sterling, Zinchenko si Jesus, trei dintre cei mai buni jucatori pe care i-au avut la echipa. Chiar si in aceste conditii, Manchester City a rezolvat aceste probleme si e favorita in duelul cu Liverpool. Guardiola are un singur succes in fata lui Klopp, in ultimele 5 partide, iar in duelul de astazi, pe langa faptul ca astept reusite, ma astept ca Haaland sa iasa la rampa. E un atacant care se face foarte usor remarcat si un killer in fata portii.

In ultimele 9 meciuri directe, fie au marcat ambele echipe, fie s-au inscris cel putin trei goluri. Mai mult decat atat, in ultimele 3 meciuri directe, ambele echipe au marcat cate cel putin doua goluri. Imi e greu sa cred ca partida de azi va face exceptie si cred ca plasele ambelor porti vor fi deranjate cel putin o data. Pariul meu pentru acest meci este unul combinat la o cota totala de 2.15. Cele doua selectii sunt: ”Manchester City castiga trofeul + Peste 1.5 goluri”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City castiga trofeul + Peste 1.5 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro