Ponturi Pariuri Tenis Caroline Garcia vs Ana Bogdan

BETANO

Vă propun un pont de la finala turneului de zgură de la Varșovia, acolo unde Caroline Garcia o înfruntă pe Ana Bogdan. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul propus. 

cota2.ro

Caroline Garcia pare că a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 28 ani din Franța fiind una dintre cele mai bune sportive ale anului. Garcia are în ultimele 3 luni titlu la Bad Homburg, optimi la Wimbledon, semifinale la Lausanne și bineînțeles titlu la dublu la Roland Garros, toate turneele sale fiind reușite. Aici a jucat extraordinar, reușind să o elimine pe Iga Swiatek chiar în fața propriilor suporteri, provocând singura înfrângere a liderului mondial pe zgură in 2022. Garcia servește foarte puternic și riscă mult unghiurile, de aceea meciurile sale au de regulă mulți ași dar și multe duble greșeli. Are 3 ași și 8 duble cu Misaki Doi, 6 ași și 3 duble cu Cociaretto , 1 as și 6 duble cu Swiatek, respectiv 6 ași și 3 duble cu Paolini. 

Ana Bogdan este în fața cele mai importante performanțe din carieră, prima finală a unui turneu WTA din carieră. Ana este o sportivă din România de 29 ani, clasată pe locul 108 WTA. Valoarea ei este superioară acestei poziții, însă numeroasele accidentări au scos-o din top 100. Extrem de inconstantă, Ana poate pune probleme oricărui adversar, însă poate la fel de bine să piardă cu oricine. Anul acesta are partide foarte bune cu Yastremska, Azarenka sau Kvitova la Roland Garros și Wimbledon, și a cucerit un turneu mic ITF la Andrezieux - Boutheon, al 14-lea de acest nivel din carieră. Ea joacă foarte bine în ultimul timp, astfel că performanța de aici nu este întâmplătoare. Le-a eliminat aici pe Parrizaz Diaz, Siniakova, Pigossi și Baindl, fără să piardă set. 

Se întâlnesc două jucătoare cu un stil de joc asemănător, ofensive, astfel că sunt șanse mari să vedem multe lovituri câștigătoare dar și multe greșeli. Ambele sunt bune la retur și riscă destul de mult la serviciu, preferând să încheie repede punctele. Chiar dacă toți specialiștii o văd pe Garcia favorită certă, eu voi merge pe un pont bazat pe duble greșeli, Ana Bogdan fiind capabilă de surprize. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Caroline Garcia vs Ana Bogdan
Pronostic:
Peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro