Ponturi Pariuri Tenis Katie Boulter vs Karolina Pliskova

UNIBET

Începem luna August cu un pont de la turneul WTA de la San Jose, acolo unde se întâlnesc Katie Boulter și Karolina Pliskova. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare dar și un pronostic oferit. 

Katie Boulter este o sportivă de 26 ani, clasată pe locul 127 WTA. Ea a impresionat mai mult prin prezentările de modă la care a luat parte, cariera sa sportivă fiind destul de modestă, reușind rar să treacă de primele tururi în turneele WTA. La 1.81 m, Katie își bazează mult jocul pe serviciu, servind de regulă mulți ași, însă este destul de imobilă în schimburile lungi și la serviciile bine plasate. Anul acesta a câștigat un turneu mic ITF la Grenoble, pe hard, însă nivelul maxim al anului l-a atins pe iarbă, unde a ajuns în turul 3 la turneele de la Birmingham, Eastbourne și Wimbledon, cu victorii contra lui Alison Riske, Caroline Garcia, Martincova și Pliskova de 2 ori. 

cota2.ro

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 30 ani, clasată pe locul 15 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian open și Roland Garros. Pliskova are un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cea mai bună performanță în 2022 este semifinala de la Strasbourg, iar în finalul anului trecut le-a bătut la turneul campionilor pe Muguruza și Krejcikova. La fel ca și adversara sa, Pliskova este o jucătoare puternică ce preferă suprafețele rapide. 

Este a 3-a partidă intre cele două jucătoare în mai puțin de 2 luni și de această dată o văd favorită clară pe Pliskova. Jucătoarea din Cehia a dominat clar și precedentele două partide, însă a pierdut pe mana ei, după ce a condus cu 1-0 la seturi, problemele sale fiind mai mult de natură mentală. Karolina este o jucătoare mult mai solidă, cu un repertoriu de lovituri mult mai vast și o văd astăzi să își ia revanșa.  


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Katie Boulter vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Victorie Karolina Pliskova -2.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro