Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs FC Botoșani

BETFAIR EXCHANGE

FC Hermannstadt și FC Botoșani închid etapa cu numărul 3 din SuperLigă, astăzi, de la ora 20:30. Nou-promovata FC Hermannstadt are un început promițător de sezon. A obținut 4 puncte în primele două runde, dar jucând împotriva a două candidate evidente la retrogradare, CS Mioveni și Chindia Târgoviște. Formația din Sibiu încă nu are o arenă proprie, așa că este nevoită să își dispute meciurile considerate pe teren propriu la Mediaș. Un dezavantaj evident. Altele sunt însă problemele reale din tabăra formației antrenate de Marius Măldărășanu. Aflată în insolvență, FC Hermannstadt are mari dificultăți financiare. Deja s-au strâns două luni de salarii restante, iar fotbaliștii își strigă nemulțumirea. Butean a făcut-o public, imediat după remiza 1-1 contra Chindiei. În aceste condiții, lui Măldărășanu îi va fi greu să îi motiveze.

La Botoșani lucrurile sunt mai liniștite. Formația are o siguranță financiară, iar rezultatele sportive îl răsplătesc pe finanțatorul Valeriu Iftime. Gruparea din Moldova are punctaj maxim după primele două runde, victorii 3-2 cu Chindia și 1-0 cu FC Voluntari. Un triumf astăzi ar transforma-o în singura formație cu 9 puncte din 9 posibile. Antrenorul Mihai Teja a primit întăriri importante în ultimele zile. Yacouba Sylla și Kevin Boli s-au antrenat normal cu echipa și ar putea să debuteze astăzi. 

cota2.ro

Cel mai recent meci direct a fost câștigat de FC Botoșani, pe 31 ianuarie 2021, scor 1-0. Alte informații și statistici relevante: 

• FC Botoșani domină disputele directe contra lui Hermannstadt. A câștigat de 6 ori, a remizat o dată și a pierdut un singur meci

• 8.08 milioane de euro valorează lotul lui FC Botoșani. Hermannstadt este penultima în ierarhia valorii, cu doar 5.66 milioane de euro

• 20 de ocazii de gol și-a creat FC Botoșani în primele două runde ale sezonului

• FC Hermannstadt a expediat doar 2 șuturi pe spațiul porții Chindiei, în meciul de etapa trecută

• 9 cornere a avut Botoșani în primele etape, Hermannstadt 5

• 60 de driblinguri au reușit fotbaliștii Botoșaniului în acest nou sezon. Cei ai Hermannstadt-ului au 45

• 27 de mingi a recuperat FC Botoșani în jumătatea adversă în primele etape. Hermannstadt nu are un pressing la fel de agresiv, doar 12 baloane recuperate. 

CHALLENGE COTA 2

Voi juca acest pariu în cadrul proiectului Challenge Cota2, bilet pe care îl puteți vedea postat în clipul de mai jos!

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hermannstadt vs FC Botoșani
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro