Ponturi Pariuri Fotbal AFC Hermannstadt vs FC Botosani

BETANO

AFC Hermannstadt - FC Botosani

Etapa cu numarul 3 din Superliga se incheie cu duelul de la Medias dintre Hermannstadt si Botosani. Cele doua formatii s-au intalnit pana in acest moment de 8 ori, iar FC Botosani si-a adjudecat numai putin de 6 victorii, fata de doar una singura a adversarilor. Singurul meci terminat la egalitate, scor 1-1, s-a disputat acum 4 ani, pe ”Stadionul Trans-Sil” din Targu Mures. 

Hermannstadt a inceput perfect sezonul cu un succes pe teren propriu in fata celor de la CS Mioveni, scor 3-0, insa a lasat-o mai moale in etapa a doua cand a remizat cu Chindia Targoviste in deplasare, scor 1-1, dupa un joc in care adversarii au fost mai periculosi si au avut mai multe sanse de a inscrie. Asa cum spuneam si mai sus, traditia meciurilor directe nu prea e in favoarea celor de la Hermannstadt, insa ma astept ca astazi sa joace ceva fotbal si sa incerce sa o incurce pe Botosani in unele momente.

cota2.ro

Botosani e singura echipa din Superliga care poate obtine 9 puncte din primele 3 jocuri ale acestui sezon. Trupa lui Teja a trecut in prima etapa de Chindia Targoviste cu 3-2, iar in etapa a doua a invins revelatia sezonului trecut, FC Voluntari, cu 1-0. Partida cu nou-promovata Hermannstadt ar trebui sa fie unul relativ mai usor si personal am incredere ca moldovenii vor reusi un meci bun, mai ales ca vorbim de o echipa mai valoroasa decat cea a adversarilor, conform site-urilor de specialitate.

Partida va fi una disputata dupa parerea mea. Maldarasanu are un lot omogen, fara prea multe schimbari fata de sezonul trecut din liga secunda, iar acest lucru poate fi un plus, dar si un minus. Moldovenii i-au transferat pe Sylla si Boli, doi jucatori trecuti si pe la CFR, iar echipa arata foarte bine in toate compartimentele, fiind una extrem de echilibrata. Pentru sibieni, un egal ar fi perfect, chiar daca vor declara cu totul si cu totul altceva. Botosaniul abordeaza meciurile la victorie si joaca extrem de ofensiv, chiar si dupa plecarea lui Croitoru. Ma astept ca oaspetii sa aiba un cuvant de spus in acest duel. Pontul meu pentru aceasta partida este ”FC Botosani castiga minim o repriza”, la o cota de 2.10, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs FC Botosani
Pronostic:
FC Botosani castiga minim o repriza
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro