Ponturi Pariuri Fotbal FC Hermannstadt vs FC Botoșani

BETANO

Etapa a 3-a din SuperLigă se închide azi, de la 20:30, la Mediaș, cu confruntarea dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani, două dintre echipele care n-au cunoscut gustul înfrângerii în noua stagiune.

Cu obiective total diferite, trupele lui Măldărășanu și Teja au pornit la prima cheie în sezonul 2022 - 2023. Botoșaniul trăiește bine și după ”era” Croitoru și se laudă cu punctaj maxim după două runde: 3-2 cu Chindia și 1-0, în deplasare, la Voluntari. Dincolo, din postura de nou-promovată, Sibiul a luat ochii cu startul lansat, 3-0 cu Mioveni, iar apoi și-a mai adăugat un punct în visterie după remiza cu Chindia, 1-1.

cota2.ro

Cu ochii pe un pariu special de cotă mare

Pentru că Hermannstadt a început destul de bine, casele de pariuri s-au poziționat oarecum neașteptat la un asemenea duel, ținând cont că Botoșani a devenit, ușor-ușor, o echipă cu pretenții în prima ligă. Astfel, sibienii au prim-plan-ul și sunt favoriți, cu cote care se învârt în jurul valorii de 2,15, în timp ce un succes al oaspeților se duce chiar spre cote de 4,00 la unele case de pariuri. Remiza, bine de luat în calcul și ea, primește o cotă frumoasă de 3,00.

Partida va fi arbitrată de Radu Petrescu, așa că n-ar fi rău să aruncăm și un ochi în zona avertismentelor, Petrescu fiind un ”fluieraș” care se grăbește să scoată rapid cartonașele din buzunar, dar pariul pe care vi-l recomand cu încredere pentru acest duel de la Mediaș vine cumva dintr-o zonă a selecțiilor speciale, cumva neobișnuite pentru meciurile din România.

6 șuturi pe poartă a avut Hermannstadt în meciul cu Mioveni și alte 2 șuturi cadrate în partida din deplasare cu Chindia. 8 șuturi pe spațiul porții în două runde, iar matematica simplă ne aduce la o medie de 4 per meci. Pentru o echipă nou-promovată e ceva senzațional.

Botoșani nu mai este echipa care să rețină posesia la infinit ca în mandatul lui Croitoru, Teja fiind adeptul unui stil ceva mai simplu și mai direct. Dincolo, Măldărășanu a activat duelurile 1 contra 1 și le-a dat elevilor săi, încă din liga secundă, libertatea de a decide ce să facă în ultimii 30 de metri. Și sibienii trag la poartă, iar de aici noi putem ieși în avantaj într-o zi frumoasă de august.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Hermannstadt vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 3,5 șuturi pe poartă Hermannstadt
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro