Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Zagreb vs Ludogorets

BETFAIR EXCHANGE

Ludogorets și Dinamo Zagreb dispută astăzi, de la ora 20:45, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Lodogorets domină într-o manieră autoritară fotbalul din Bulgaria. A câștigat 11 titluri consecutive, ajungând de două ori și în grupele Ligii Campionilor. Din luna ianuarie, echipa a fost preluată de antrenorul Ante Simundza. În ceea ce privește perioada de mercato, bulgarii au mers pe omogenitate. Au adus un singur fotbalist, mijlocașul central Jakub Piotrowski, de la Fortuna Dusseldorf. Acesta este înlocuitorul lui Alex Santana, plecat pe 2.5 milioane de euro la Atletico-PR. În primul tur preliminar, Ludogorets a trecut de Sutjeska (Muntenegru), 3-0 la general. Turul precedent au eliminat-o pe Shamrock Rovers, 4-2 la general. 

Dinamo Zagreb a cucerit 16 din ultimele 17 campioane în Croația, dar a ratat banii din grupele Ligii Campionilor la precedentele două participări, eliminați surprinzător de Sheriff Tiraspol și Ferencvaros. Pentru a evita o nouă rușine, pe bancă a fost adus Ante Cacic, fost selecționer al Croației între 2015 și 2017. Lotul arată în continuare bine, în ciuda plecărilor de 13.20 milioane de euro din această vară. La capitolul veniri, numele notabile sunt Bosko Sutaloa, venit de la Atalanta pentru 4 milioane de euro, și Josip Drmic, adus de la Norwich. Dinamo a intrat în turul 2 preliminar și a avut ceva emoții contra lui Shkupi, din Macedonia. S-a încheiat 2-2 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. 

cota2.ro

Ludogorets și Dinamo Zagreb s-au întâlnit de 4 ori în meciuri oficiale. Bulgarii s-au impus de 2 ori, croații o dată și o remiză. Alte informații și statistici interesante: 

• 12 remize a avut Dinamo Zagreb pe teren străin în cupele europene, în ultimul deceniu

• Ludogorets are deja o remiză în acest sezon, 2-2 contra lui CSKA Sofia

• Dinamo Zagreb are două rezultate de egalitate în ultima lună, 0-0 cu Hajduk în Supercupa Croației și 2-2 cu Shkupi în Ligă

• 10 internaționali are Ludogorets în lot. Dinamo Zagreb are 11

• 11 șuturi pe poartă a avut Ludogorets în dubla din turul precedent, contra lui Shamrock. Dinamo Zagreb a expediat 10 contra lui Shkupi.

Pe Betfair Exchange, cota pentru X final în Ludogorets - Dinamo Zagreb este @3.25!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo Zagreb vs Ludogorets
Pronostic:
X
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro