Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Sheriff Tiraspol și Viktoria Plzen dispută astăzi, de la ora 20:00, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Sheriff Tiraspol nu mai este aceeași formație de anul trecut, cea care reușea, surprinzător, să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Tensiunile din Transnistria și războiul din Ucraina au adus modificări la echipă. Yuriy Vernydub, antrenorul lor ucrainean, a demisionat. Și lotul s-a subțiat, două pierderi importante, extrema Adama Traore și fundașul central Gustavo Dulanto. Un alt dezavantaj este că Sheriff nu dispută meciurile de pe teren propriu pe arena obișnuită, ci la Chișinău. În primele două tururi preliminare, campioana Republicii Moldova a avut emoții atât cu Zrinjski (Bosnia), cât și cu Maribor (Slovenia). De ambele a trecut cu 1-0 la general. 

Viktoria Plzen, campioana Cehiei, are un lot net superior. În această vară au mers pe omogenitate, l-au păstrat pe antrenorul Michal Bilek. La nivel de achiziții, cel mai sonor nume este Vaclav Pilar, mijlocaș cu 22 de apariții în reprezentativa cehă, adus de la Jablonec. Plzen s-a distrat în turul secund preliminar al Ligii Campionilor, victorie 6-1 la general împotriva lui HJK, campioana Finlandei. 

cota2.ro

• 23.53 milioane de euro valorează lotul lui Plzen. Al lui Sheriff este cotat la doar 13.30 milioane

• Plzen nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în anul 2022

• Sheriff Tiraspol a disputat 6 meciuri oficiale împotriva formațiilor din Cehia, toate în tururile preliminare din cupele europene. Nu a câștigat niciodată!

• 12 meciuri consecutive cu gol marcate are Viktoria Plzen.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Plzen sau un rezultat de egalitate (X2) este @1.42.

--------------------------

AS Monaco și PSV Eindhoven, cea mai tare dublă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, își joacă astăzi, de la ora 21:00, prima manșă. 

AS Monaco a ratat dramatic calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, din cauza remizei obține în ultima rundă din Ligue 1, contra lui Lens, scor 2-2. Philippe Clement a fost păstrat pe bancă, el fiind autorul unei serii fantastice în prima parte a anului 2022. Monegascii au slăbit din punct de vedere defensiv în această vară. L-au pierdut pe „închizătorul” Aurelian Tchouameni, 80 de milioane de euro la Real Madrid, și pe fundașul central Pavlovic, 7 milioane de euro la RB Salzburg. În schimb, Monaco a primit întăriri în atac, Takumi Minamino, extrema de la Liverpool, și Breel Embolo, atacantul de la Monchengladbach. 

PSV a încheiat sezonul trecut la două puncte în spatele lui Ajax, campioana din Eredivisie. Gruparea din Eindhoven a instalat un nou antrenor, pe fostul mare atacant Ruud van Nistelrooy. Debutul a fost entuziasmant. În week-end, PSV a învins-o pe Ajax în Supercupa Olandei, scor 5-3. Deși au avut multe oferte pentru starul Cody Gakpo, au reușit să îl păstreze. Au mai adus un om important în ofensivă, pe Luuk de Jong. 

• Monaco și Eindhoven au intrat direct în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

• 6 dintre cele 7 meciuri amicale disputate de AS Monaco cu prima echipă în această vară au fost GG

• 3.8 goluri a fost media în meciurile lui PSV din precedentul sezon de Eredivisie

• AS Monaco a avut o medie de 2 goluri marcate în meciurile jucate pe teren propriu în sezonul trecut din Ligue 1

• AS Monaco a disputat 10 meciuri împotriva formațiilor din Olanda în cupele europene. A câștigat 5 dintre ele, cu un golaveraj total 17-11

• ultima „dublă” a lui PSV cu o formație din Franța a fost în 2011 contra lui Lille, două partide extrem de spectaculoase: 3-1 și 2-2.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri SAU ambele formații marchează este @1.42.


PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în pasul 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot câștigul acumulat după primele două pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv este de doar 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen
Pronostic:
X2
Cota
1.42
AS Monaco vs PSV Eindhoven
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro