Ponturi Pariuri Fotbal AS Monaco vs PSV

Superbet

Preliminariile pentru Liga Campionilor își desfășoară azi o primă parte din meciurile din turul 3. În mod clar, confruntarea dintre AS Monaco și PSV Eindhoven ține capul de afiș. Prima manșă se joacă în Franța, de la 21:00.

Monaco și PSV încep să se obișnuiască din ce în ce mai tare cu duelurile europene. Acum se luptă pentru un loc în playoff-ul UCL, în timp ce sezonul trecut s-au duelat în grupele Europa League.

cota2.ro

  • victorie cu 2-1 pentru Monaco în Olanda;
  • 0-0, la retur, în Principat.

În prezent, PSV este echipa care vine după o primă partidă oficială. Trupa din Einhoven a câștigat Supercupa Olandei, după ce a învins-o, în mod spectaculos, pe campioana Ajax, scor 5-3.

Dincolo, monegascii au bifat doar partide amicale, în așteptarea noului sezon din Ligue 1: 2 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri - așa arată bilanțul testelor pentru trupa lui Phillipe Clement.

Multe jocuri de pregătire și pentru PSV - 6 amicale + supercupa cu Ajax. Iar turația a fost mărită pe final, cu 3 victorii înaintea dublei de foc cu Monaco.

Van Nistelrooy - noul antrenor de la PSV

Începând din această vară, PSV a intrat într-o nouă etapă, cu Ruud Van Nistelrooy în postura de antrenor principal. Iar începutul e încurajator, aici vorbind, evident, despre proaspătul succes cu Ajax, într-un meci entuziasmant, cu 8 goluri marcate și alte multe ocazii de gol.

Pentru că vorbim despre un duel cu echipe importante, dar care se află la început de sezon, întotdeauna poate că e bine să fim rezervați în ceea ce privește pariurile pe soliști. Fie ne ”alintăm” în zona de goluri, fie mergem pe selecțiile speciale, așa cum am făcut eu la acest meci.

Chiar dacă e o partidă în dublă manșă, vorbim despre două echipe care au un ADN ofensiv, iar asta s-ar putea traduce prin faze destul de multe la ambele porți. Iar de aici și până la a prinde un pariu pe cornere ar mai fi doar un singur pas.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Monaco vs PSV
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro