Ponturi Pariuri Fotbal Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen

Superbet

E seara de Champions League si prin urmare voi juca un meci foarte interesant.Primul meci al serii este programat la Chişinău, între Sheriff Tiraspol şi Viktoria Plzen. Campioana din Republica Moldova mai are câteva hopuri de sărit până va ajunge din nou la „masa bogaţilor”, iar primul dintre ele o pune faţă în faţă cu campioana Cehiei. 

Viktoria Plzen, favorită în această seară , este echipa cu un lot mai valoros şi cu un antrenor mai experimentat pe banca tehnică, dar „războaiele” prin care a trecut Sheriff în sezonul trecut au transformat-o într-o echipă fără frică. Câştigătoarea acestei „duble” va juca pentru un loc în grupe cu Trabzonspor, în play-off-ul Ligii Campionilor. 

cota2.ro

Campioana Cehiei n-a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din 2018, când reușea să termine în fața lui ȚSKA Moscova, într-o grupă din care mai făceau parte Roma și Real Madrid.  Între timp, a început și campionatul în Cehia, dar Viktoria este dispusă să sacrifice startul sezonului intern în favoarea competițiilor europene. În prima etapă din campionat, Viktoria Plzen a scos doar o remiză cu Teplice, în deplasare, meci în care a revenit de la 0-2. 

  • Sheriff Tiraspol: D W D W D
  • Viktoria Plzen: D W W D L

Sheriff a făcut rezultate incredibile în sezonul precedent, când le-a învins pe Real Madrid și Șahtior Donețk, iar campioana Moldovei a prins gustul marilor meciuri din Liga Campionilor. Deși a pierdut jucători și a schimbat și antrenorul, Sheriff a păstrat ambiția de a reveni în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen
Pronostic:
S5.5cartonase
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro