Ponturi Pariuri Tenis Cristina Dinu vs Darya Astakhova

UNIBET

Continuăm ponturile de la challengerul de la Iași unde am găsit o cotă interesantă pentru partida dintre Cristina Dinu și Darya Astakhova. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare și pronosticul aferent. 

cota2.ro

Cristina Dinu a fost la doar un game de eliminare ieri, însă accidentarea gravă a Mihaelei Buzărnescu la 6-1, 5-3 i-a conferit Cristinei un loc nesperat în turul secund. Ajunsă la 29 ani, ea a avut o carieră mai degrabă modestă, în care nu a reușit să intre în elita tenisului feminin mondial, participând în general la turnee mici, de nivel ITF. Cristina joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde are și cele mai bune rezultate, câștigând numai puțin de 6 turnee ITF anul trecut. Anul acesta a ieșit din top 300,iar rezultatele ei sunt mai modeste, cu multe înfrângeri la jucătoare total necunoscute, precum Yoruk, Sonmez ori Sun. Aici vine din calificări, unde a trecut de compatrioatele Hristea și Tănăsie, jucătoare din afara top 700. 

Darya Astakhova este o jucătoare din Rusia de doar 20 ani, aflată pe locul 256 WTA. Ea a făcut încă de la 17 ani trecerea la senioare și a câștigat deja 6 turnee ITF, toate pe zgură, suprafața sa favorită. Începând cu anul 2021 cariera sa a cunoscut o traiectorie ascendentă, înregistrând victorii cu jucătoare bune precum Chwalinska, Timea Baboș sau Avanesyan și ajungând mai mereu in fazele finale ale turneelor la care a participat. 

Darya Astakhova este o jucătoare cu un potențial foarte bun de a ajunge în top 100 în cea mai scurtă perioadă și o văd mare favorită aici. Ea vine din calificări și a jucat excelent în cele 3 partide disputate, în special în turul 1 când a trecut fără probleme de Irina Bara, o jucătoare net superioară Cristinei Dinu. Cristina a arătat rău ieri în partida cu Buzărnescu când și-a pierdut serviciul de numai puțin de 5 ori. 


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Cristina Dinu vs Darya Astakhova
Pronostic:
Darya Astakhova -3.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro