Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

Superbet

Bodo/Glimt - Zalgiris, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor se joacă astăzi, de la ora 19:00. Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, vine după cel mai bun sezon din istoria clubului. A ajuns până în sferturile de finală din Conference League, reușind pe parcurs și o victorie istorică împotriva Romei, scor 6-1. Deși a vândut fotbaliști de 12 milioane de euro, lotul arată în continuare bine. Mai ales că este în continuare condus de antrenorul Kjetil Knutsen. În turul precedent, Bodo/Glimt a spulberat-o pe Linfield (Irlanda de Nord), 8-0 la returul din Norvegia, după 0-1 în tur. 

Zalgiris vine dintr-un fotbal fără performanțe notabile la nivel de cluburi, cel din Lituania. Este prima dată când ajunge în turul 3 preliminar din Liga Campionilor și nu a evoluat niciodată în grupele vreunei competiții europene. Din iarna trecută, pe bancă este kazahul Vladimir Cheburin. Clubul nu a investit niciun euro în perioada de mercato.

cota2.ro

• Bodo/Glimt nu a mai pierdut un meci disputat pe teren propriu de pe 7 iulie 2021

• 11 victorii consecutive are Bodo/Glimt pe teren propriu în cupele europene. În 10 dintre partide a marcat mai mult de un gol

• Zalgiris a câștigat doar două deplasări din ultimele 10 disputate în cupele europene

• 16.70 milioane de euro valorează lotul lui Bodo/Glimt. Cel al lui Zalgiris este cotat la 6.80 milioane

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Bodo/Glimt este @1.35.

----------------------

Qarabag și Ferencvaros dispută astăzi, de la ora 19:00, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. 

Qarabag domină autoritar fotbalul din Azerbaijan, cucerind 8 din ultimele 9 titluri puse în joc. Omogenitatea caracterizează gruparea azeră. Qurban Qurbanov este antrenor încă din anul 2008, iar în ultima perioadă de transferuri au adus doar 2 fotbaliști noi. Qarabag a avut adversare tari în precedentele două tururi preliminare, Lech Poznan (campioana Poloniei, 5-2 la general) și Zurich (campioana Elveției, 5-4 după prelungiri). 

Ferencvaros, campioana Ungariei, a investit serios în ultimii ani. Proiectul a fost răsplătit cu o prezență în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2020/2021. Din iarnă, pe bancă a fost instalat un antrenor cu nume, Stanislav Cherchesov, fostul selecționer al Rusiei. În primele două tururi preliminare, maghiarii au trecut de Tobol (Kazahstan, 5-1 la general) și Slovan Bratislava (5-3 la general, Slovacia).

• ultimele 4 meciuri disputate de Qarabag pe teren propriu au fost GG

• ultimele 6 meciuri jucate în deplasare de Ferencvaros au fost GG

• Qarabag a primit gol în ultimele 10 meciuri din cupele europene

• în 9 din ultimele 10 meciuri disputate de Qarabag în cupele europene s-au marcat peste 2.5 goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.40.

----------------------

Steaua Roșie Belgrad primește vizita lui Pyunik Erevan în prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 21:45. 

Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei, este una dintre cele mai puternice formații din Estul Europei. Are pe bancă un nume de legendă al fotbalului, pe Dejan Stankovic, iar în această vară s-a întărit serios. A cheltuit 4 milioane de euro pe transferuri. Printre achizițiile importante se numără Osman Bukari, extremă adusă de la Gent, sau atacantul Aleksandar Pesic, ultima dată la Karagumruk. Datorită coeficientului bun, Steaua Roșie a intrat direct în turul 3 preliminar. 

Pyunik Erevan și-a depășit deja condiția. Le-a eliminat pe CFR Cluj și Dudelange în actualale preliminarii, deși fotbalul prestat a fost unul modest. Este o echipă luptătoare, aranjată decent în teren, dar fără niciun fotbalist de valoare. 

• Steaua Roșie a disputat 3 meciuri pe teren propriu în acest sezon: 4-0 cu Radnicki, 5-0 cu Kolubara și 6-0 cu Radnik

• 54.35 milioane de euro valorează lotul Stelei Roșii Belgrad. Pyunik este cotată la doar 6.04 milioane

• Milan Pavkov, atacantul celor de la Steaua Roșie Belgrad a marcat în fiecare meci oficial disputat în acest sezon

• 5 participări consecutive în grupele cupelor europene (Liga Campionilor sau Europa League) are Steaua Roșie

• Pyunik Erevan nu s-a calificat niciodată în vreo grupă europeană.

Pe Superbet, cota pentru victoria Stelei Roșii Belgrad este @1.18.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot profitul acumulat după primele trei pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv nu mai există din moment ce am retras cei 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bodo/Glimt vs Zalgiris
Pronostic:
1
Cota
1.35
Qarabag vs Ferencvaros
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Steaua Roșie Belgrad vs Pyunik Erevan
Pronostic:
1
Cota
1.18
Cota finala: 2.23
Profit: 6.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro