Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

Superbet

Meciuri interesante avem si azi,in Champions League dar si in Conference League.Bodo primeste vizita lui Zalgiris. Echipa gazda porneste mare favorita la casele de pariuri si nu ar trebui sa aiba emotii.Pana acum,campioana Norvegiei a mers foarte bine in calificari iar in campionat este pe pozitia a 3-a dupa 16 meciuri.

Si Zalgiris a facut meciuri bune pana acum ,reusind sa bata Malmo de 2 ori fara sa incaseze vreun gol.In campionat se afla pe pozitia a doua dar cu 4 meciuri mai putine fata de echipa de pe prima pozitie.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • Bodo: W W W L W
  • Zalgiris: W W W D W

Wolfsberger primeste vizita celor de la Gzira,o echipa mult mai slaba din punct de vedere valoric.Gazdele au inceput campionatul intern cu 2 remize aflandu-se doar pe locul 9 pe cand oaspetii au jucat doar amicale si in calificarile UECL.Prestatia celor de la Gzira ,in runda anterioara a fost una foarte buna. Avand in vedere ca este o echipa care provine din campionatul maltez, ea s-a descurcat bine si a trecut cu 6-5 la general de Radnicki Nis.

A avut nevoie de lovuturi de la 11 m pentru a se califica in turul anterior. Anterior acelui duel cu reprezentanta Serbiei, Gzira a mai Atletic Escaldes.

Din piunct de vedere al formei:

  • Wolfsberger: D L D W W
  • Gzira: W D W D D

FCSB joacă în Slovacia în prima manșă din turul 3 al UECL, contra lui DAC 1904 Dunajska Streda.Este o formație net superioară echipei pe care FCSB a eliminat-o în faza anterioară, Saburtalo Tbilisi. FCSB a reusit transferul lui David Miculescu de la UTA si sunt șanse ca fostul arădean să joace chiar in seara asta, în Slovacia, mai ales că FCSB nu stă extraordinar din punct de vedere ofensiv, după plecarea recentă a goleadorului din ultimii ani, Florin Tănase. Practic, victoria cu 4-2 de joia trecută, cu Saburtalo, constituie singurul triumf oficial al FCSB din jocurile oficiale din 2022/2023. În campionat, roș-albaștrii au adunat doar două puncte în trei etape, duminică scoțând numai un egal acasă, 1-1 cu U Craiova 1948. 

DAC 1904 a crescut mult în ultimul deceniu, dar, deși se află la al cincilea sezon european la rând, nu a ajuns încă în grupele unei competiții UEFA. Echipa din Dunajska Streda, care anul trecut a terminat pe 4 și a fost de două ori vicecampioană, a trecut cu 2-1 și 3-0 de nord-irlandezii de la Cliftonville și 2-0 și 2-0 de feroezii de la Vinkingur Gota. În campionat, DAC 1904 a scos 7 puncte în trei etape, în weekend trecând cu 3-0 acasă de Moravce-Vrable.

  • DAC 1904: W W D W W
  • FCSB: D W L L D




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bodo vs Zalgiris
Pronostic:
Bodo S4.5g/meci Bodo S10.5cornere/meci Bodo P0.5cartonase/meci
Cota
1.45
Wolfsberger vs Gzira
Pronostic:
1
Cota
1.20
DAC 1904 vs FCSB
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.20
Cota finala: 2.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro