Ponturi Pariuri Tenis Yuki Naito vs Paula Ormaechea

BETANO

Pariem astăzi pe meciul dintre Yuki Naito și Paula Ormaechea, din turul secund al challengerul-ui de la Iași. 

Mai jos găsim informații despre jucătoare precum și un pronostic sperăm câștigător. 

cota2.ro

Yuki Naito este o sportivă din Japonia de 21 ani, clasată pe locul 195 WTA. Ea a fost o jucătoare de top 10 la junioare și se anunța un mare talent al tenisului feminin, însă momentan nu a făcut pasul către elită. Chiar și așa, Naito a reușit să câștige deja 6 turnee ITF dintre care 5 pe zgură, performanță destul de bună având în vedere vârstă sa încă fragedă. Aici vine din calificări, iar în primul tur a trecut de principala favorită a competiției, Viktorjia Golubic, jucătoare aflată pe locul 92 WTA, într-un meci în care a realizat numai puțin de 5 breakuri. 

Paula Ormaechea este o jucătoare din Argentina, ajunsă la 29 ani până pe locul 248 WTA. Cariera sa a cunoscut o puternică pantă descendentă in ultimii ani după ce în anul 2013, la doar 20 ani, Paula ajungea până pe locul 63 WTA. De atunci rezultatele ei au fost foarte modeste, jucătoarea din Argentina evoluând în special în turnee mici de nivel ITF, acolo unde a câștigat ultimul titlu în urmă cu peste 3 ani. Forma sa este slabă, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 partide înainte de acest turneu. In primul tur a trecut greu de Lavinia Tănăsie o jucătoare din afara top 700 venită din calificări. 

Merg cu încredere destul de mare pe o victorie fără probleme pentru Yuki Naito, în fața unei adversare modeste care în ultimii ani nu se regăsește. Japoneza a jucat excelent în meciul cu Golubic, o jucătoare mult mai bună decât Ormaechea și o văd să ajungă în fazele finale aici la Iași. Mergem pe handicap -3.5 game-uri, la cote între 1.80 și 1.90. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Yuki Naito vs Paula Ormaechea
Pronostic:
Victorie Yuki Naito -3.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro