Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Fenerbahce și Slovacko se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în prima manșă a semifinalelor play-off-ului din Europa League. Fenerbahce, vicecampioana Turciei, a fost eliminată în turul secund al Ligii Campionilor de Dinamo Kiev. Conducerea nu are cum să fie mulțumită, mai ales că a fost o vară plină pe piața transferurilor. Au vândut fotbaliști de 26.25 milioane de euro și au adus de 26.31 milioane. Cea mai importantă mutare a fost însă pe banca tehnică, unde a fost instalat experimentatul Jorge Jesus. Lotul valorează acum 186.73 milioane de euro. Printre fotbaliștii aduși se numără unii cu nume, Diego Rossi, starul din Mils, Luan Peres, fundașul lui Marseille, Joao Pedro, de la Cagliari, sau Emre Mor, fosta mare speranță a lui Dortmund. 

Slovacko este un club de un nivel net inferior, cu o singură performanță notabilă în istoria de 92 de ani, Cupa Cehiei cucerită sezonul trecut. Lotul este modest, format în majoritate din fotbaliști cehi, doar 2 care cochetează cu loturile naționale. Pe bancă este Martin Svedik, un antrenor în vârstă de 48 de ani, fără reușite înaintea acestui mandat. La singura participare în cupele europene, chiar sezonul trecut, Slovacko a fost eliminată în turul 2 preliminar al Conference Laegue de modesta Lokomotiv Plovdiv, din Bulgaria. 

cota2.ro

• Lotul lui Fenerbahce este de 21 de ori mai valoros decât cel al lui Slovacko

• Fenerbahce a avut rezultate foarte bune în meciurile amicale din această vară, 5 victorii și o remiză

• 9 meciuri consecutive (timp regulamentar) fără eșec are Fenerbahce pe teren propriu

• Fenerbahce a câștigat ultima dublă disputată împotriva unei formații din Cehia, 1-0 și 1-0 cu Sparta Praga, în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2004/2005

• Slovacko a avut bilanț negativ în deplasările din campionatul trecut, 27-28 golaveraj și 7 înfrângeri în 18 partide.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Fenerbahce este @1.42.

----------------------

CSKA Sofia și St. Patricks dispută astăzi, de la ora 20:00, prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. 

CSKA Sofia este în acest moment a doua forță din Bulgaria, după Ludogorets. Investițiile din ultimii ani au distanțat-o de pluton, iar rezultatele au apărut inclusiv în cupele europene. În urmă cu două sezoane a evoluat în grupele Europa League, iar anul trecut a fost prezentă în grupele Conference League. Din această vară, formația este pregătită de sârbul Sasa Ilic, iar printre achizițiile reușite se numără și fundașul stânga Bradley de Nooijer, de la Farul. În turul secund al Conference League, CSKA a trecut fără emoții de Makedonija GP, 0-0 în deplasare și victorie clară acasă, scor 4-0. 

St. Patricks este ocupanta locului 4 în ultimul sezon din Irlanda, un campionat extrem de modest, printre cele mai slabe din Europa. Calificarea în preliminariile Conference League a fost obținută datorită triumfului din Cupă. În precedentul tur preliminar din Conference League a trecut de Mura, din Slovenia, după executarea loviturilor de departajare. Lotul este unul extrem de modest, niciun fotbalist mai valoros de 400.000 de euro. În ultima perioadă de mercato nu a fost cheltuit niciun euro!

• St. Patricks nu a evoluat niciodată în grupele vreunei competiții europene

• St. Patricks are 15 deplasări consecutive fără victorie în cupele europene

• CSKA Sofia are un start lansat în noul sezon. A câștigat toate cele 3 meciuri disputate pe teren propriu în campionat, cu un golaveraj de 9-1

• 4 meciuri oficiale a disputat CSKA Sofia împotriva formațiilor din Irlanda. A câștigat 3 și a remizat o dată

• 13.83 milioane de euro valorează lotul lui CSKA Sofia. St. Patricks este cotată la doar 3.15 milioane

Pe Superbet, pariul Pauză sau Final 1 are cota @1.40. 


PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 5 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot profitul acumulat după primele patru pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv nu mai există din moment ce am retras cei 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Slovacko
Pronostic:
1
Cota
1.42
CSKA Sofia vs St Patrick's
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro