Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

PUBLICWIN

Panathinaikos se va deplasa în Cehia pentru a juca contra celor de la Slavia Praga în penultimul pas de calificare în grupele Europa Conference League. Dintre cele două echipe, doar Slavia Praga a început noul sezon, pierzând în prima etapă în deplasare, dar pe o arena neutra, contra celor de la Hradec Kralove cu 1-0. De cealaltă parte, grecii nu au început campionatul, iar perioada de pregătire nu a fost una ”wow”. Panathinaikos a avut 5 meciuri oficiale de pregatire, dintre care 3 încheiate cu scor alb, 0-0. Desi cehii vin după un 11-0 la general cu Sf. Josepf în turul precedent, mă astept la un meci echilibrat, desi Praga are cota de doar 1.70 la calificare.

----------------------------------------------------

cota2.ro

Paide, echipa care a terminat pe 4 in sezonul trecut in Estonia o va intalni pe Anderlecht dupa ce au trect in faza precedenta de Ararat-Armenia (Arm), meciuri incheiate la fel cu scor alb, 0-0, calificarea estonienilor fiind decisa la penaltiuri. Anderlecht a inceput modest campionatul in Belgia cu o victorie si o infrangere. Urmeaza un meci usor pe teren propriu cu Seraing in campionat, si ar cam trebui sa se concentreze mai mult pe acest meci jucat in Estonia si sa menajeze cativa jucatori pentru meciul retur, daca vor avea un avantaj considerabil, pentru ca vor avea de jucat in deplasare la St. Truiden.

Info bine de stiut:

  • Paide a inceput cu dreptul sezonul in Estonia, castigand impotriva lui Tammeka cu 3-0, 2 goluri fiind marcate in prima parte a meciului;
  • In 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Anderlech din toate competițiile s-a marcat cel putin 1 gol in prima repriza;
  • Anderlecht are cota de 1.13 la victorie, iar Paide nu e favorita sa marcheze in acest joc, avand o cota de 2.80 la cel putin 1 gol marcat;

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Slavia Praga vs Panathinaikos
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Paide vs Anderlecht
Pronostic:
Peste 1 gol asiatic in prima repriza
Cota
1.60
Cota finala: 2.00
Profit: 1.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro