Ponturi Pariuri Fotbal Shakhtyor Soligorsk vs CFR Cluj

Superbet

In seara asta, CFR Cluj are o deplasare în prima manșă din turul 3 al UECL. Ardelenii joacă la Shakhtyor Soligorsk, campioana Belarusului, partida disputându-se însă la Sakarya, în Turcia, din motive de securitate. 

Evident, calculele hârtiei o indică pe trupa din Gruia ca favorită, dar singura experiență oficială cu o echipă din Belarus nu a fost tocmai fericită pentru multipla campioană. În 2014-2015, în turul 3 din Europa League, CFR a pierdut cu 0-2 și 0-1 în fața lui Dinamo Minsk. 

cota2.ro

In ultimele patru confruntări competitive ale oaspetilor s-au marcat 15 goluri în total. CFR nu a pierdut practic niciuna din cele patru jocuri europene din acest sezon: 0-0 și 2-2 cu Pyunik (eșec apoi, la 11 metri), respectiv 3-0 și 1-1 cu Inter Escaldes. Dar, trebuie să îngrijoreze totuși faptul că trupa din Gruia nu a câștigat niciuna din ultimele șapte deplasări din eurocupe! 

  • Shakhtyor Soligorsk: W W W L D
  • CFR Cluj: W D L W W

În 2021, Shakhtyor Soligorsk a cucerit titlul național pentru a treia oară, dar a pierdut în turul 1 din actuala ediție de UCL cu slovenii de la Maribor (0-0 și 0-2). De altfel, campioana actuală a Belarusului a fost eliminată în 2020 în turul 1 al UEL de moldovenii de la Sfântul Gheorghe, iar în 2021 au cedat în turul 2 al UECL în fața luxemburghezilor de la Fola Esch! Gazdele din seara asta, nu au decât două eșecuri suferite în ultimele nouă confruntări competitive. În weekend, ei au învins cu 2-1 acasă, în campionat, pe Slutsk.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shakhtyor Soligorsk vs CFR Cluj
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 12.5 cornere în meci Sub 7.5 cartonașe în meci
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro