Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Maxime Cressy

BETANO

Meci tare în turul 3 la Washington, intre principalul favorit Andrey Rublev și Maxime Cressy. 

Mai jos vă prezint câteva informații despre jucători și pronosticul propus de mine. 

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 8 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta a fost bun, având numai puțin de 3 turnee câștigate, la Dubai, Marseille și Belgrad, dar și semifinale la Indian Wells și Rotterdam. Andrey lovește foarte puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. El a intrat direct în turul 2 unde a trecut de Jack Draper într-o partidă cu 14 ași și 6 duble greșeli. 

Maxime Cressy este favoritul nr. 13 la Washington, însă după forma arătată în ultimele luni îl văd unul dintre favoriții la trofeu. Are recent titlu la Newport, finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe suprafețele rapide își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași, însă înregistrând și multe duble greșeli. Din luna iunie și până acum, Cressy are 12 victorii în 15 partide disputate. A trecut în primul meci aici de Jack Sock, după un meci cu 23 ași și 18 duble greșeli. 

Ambii jucători servesc bine și nu cred că vom avea prea multe breakuri. În condițiile unui meci lung, șansele de a vedea mulți ași și multe duble greșeli sunt destul de mari, mai ales dacă ținem cont de stilul lui Cressy care riscă extrem de mult inclusiv pe serviciul 2. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Andrey Rublev vs Maxime Cressy
Pronostic:
Peste 32.5 ași și duble greșeli
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 6.64
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro