Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

Superbet

Derbiul din Liga secunda a Romaniei s-a mutat in liga I, iar U Cluj si Petrolul se vor infrunta astazi in etapa a 4-a Superligii de la ora 19.00. Clujul este echipa care s-a impus ultima data in meciul direct castigand pe teren propriu cu 3-1, ceea ce le-a dat sansa sa ocupe un loc pentru promovare in prima liga romaneasca. Desi ambele echipe au fost de acelasi calibru in liga secunda, in cele 7 meciuri jucate in esalonul inferior am avut parte de un singur egal, restul meciurilor fiind castigate, de principiu, de echipa care gazduia jocul.

Ma astept la un meci inchis, insa inclin spre echipa gazda care a reusit totusi sa obtina un egaluri cu FCSB si Universitatea Craiova. Oaspetii au un sigur gol marcat in liga si acela pe teren propriu impotriva lui Sepsi, iar in primele 3 etape au incasat cel putin 1 gol de la adversari.

cota2.ro

--------------------------------------

Arsenal se va deplasa in prima etapa din Premier League la un adversar incomod pentru multe echipe din top 5. Stiu ca e de evitat parierea pe primele etape in startul campionatelor tari, insa cred ca Arsenal va face o figura buna anul acesta si de ce nu, sa o vedem si pe podium, sau pe acolo, pe undeva.

In perioada amicalurilor Arsenal s-a descurcat de minune, reusind rezultate remarcabile, iar Arteta a dat lovitura cu Gabriel Jesus, care s-a integrat exceptional in atacul tunarilor. Au trecut cu 6-0 de Sevilla, echipa care a castigat de 3 ori consecutiv Europa League, a castigat cu Chelsea 4-0 si 2-0 cu Everton, adunand o singura infrangere cu Brentford, insa lotul a fost destul de improvizat.

Crystal a avut o campanie de pregatire acceptabila, cu multe victorii, cu multe goluri marcate, dar si cu multe goluri primite, iar pe piata transferurilorau fost invizibili in aceasta vara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Petrolul Ploiesti
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Crystal Palace vs Arsenal
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Cota finala: 1.79
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro