Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.62

Superbet

Olympique Lyon primește vizita lui AC Ajaccio în primul meci al noului sezon din Ligue 1, astăzi, de la ora 22:00. Lyon vine după cea mai slabă clasare din acest secol. A încheiat stagiunea trecută doar pe locul 8 în Ligue 1 și a ratat prezența în cupele europene. Conducerea vrea să se asigure că o astfel de contraperformanță nu va fi repetată și a avut o vară plină pe piața transferurilor. I-au acordat încredere managerului Peter Bosz, dar i-au adus întăriri serioase. Alexandre Lacazette, Coretin Tolisso și Nicolas Tagliafico sunt starurile sosite. 

cota2.ro

Pentru Lyon nu exista mod mai bun să înceapă noul sezon decât pe teren propriu, împotriva unei nou-promovate. Ajaccio revine în Ligue 1 după 9 ani petrecuți în eșalonul secund. Consecvența conducerii, antrenorul Olivier Pantaloni fiind în funcție din 2014, a dat în sfârșit roade. Dar îl așteaptă un campionat complicat. Lotul este unul modest și nu a suferit îmbunătățiri semnificative, doar 300.000 de euro investiți în această vară.

• Lyon și Ajaccio s-au întâlnit în 2021 în Cupa Franței. A fost o victorie categorică a gazdelor de astăzi, scor 5-1

• Lyon nu a pierdut niciun meci direct disputat vreodată contra lui Ajaccio pe teren propriu. Bilanțul arată 7 victorii și o remiză

• 129 de goluri în 274 de meciuri are Alexandre Lacazette în tricoul lui Lyon, în precedenta aventură

• 311.55 milioane de euro valorează lotul lui Lyon. Cel al lui Ajaccio este cotat la 22.75 milioane 

• Ajaccio are cel mai bătrân lot din Ligue 1, o medie de vârstă de aproape 27 de ani.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Lyon este @1.35

---------------------

Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen, primul meci al noului sezon din Bundesliga, este programat astăzi, de la ora 21:30. 

Eintracht Frankfurt vine după cel mai bun sezon din istoria clubului, încununat cu ridicarea trofeului în Europa League. Firesc, antrenorul Oliver Glasner a fost păstrat pe bancă și a primit întăriri de 26 de milioane de euro, pentru a putea face față în grupele Ligii Campionilor. Cei mai mulți fotbaliști au profil ofensiv. Printre ei se numără Lucas Alario, atacantul venit de la Leverkusen, sau Mario Gotze, fostul star al lui Bayern. Eintracht a arătat excelent în amicalele din acastă vară, 3 victorii și o remiză. A câștigat și primul meci oficial, 4-0 contra lui Magdeburg, în Cupa Germaniei. 

Și Bayern Munchen, campioana en-titre, a început cu dreptul noua stagiune. Julian Nagelsmann a adăugat un trofeu în vitrina clubului, Supercupa Germaniei, după o finală încântătoare contra lui Leipzig, scor 5-3. În această vară, bavarezii s-au despărțit de golgeterul Robert Lewandowski, dar au bifat și un transfer de răsunet în ofensivă, pe Sadio Mane.

• 6 din ultimele 8 meciuri directe dintre Frankfurt și Bayern au fost GG

• 97 de goluri a marcat Bayern Munchen în sezonul trecut de Bundesliga, de departe cel mai bun atac al competiției

• Bayern a fost la ani lumină de rivale în privința statisticilor ofensive. Și-a creat, în medie, 19.79 ocazii de gol/meci și a expediat 7.47 șuturi pe poartă/partidă

• 20 de ocazii de gol și-a creat Frankfurt în primul meci oficial din această stagiune, victoria cu Magdeburg din Cupă

• Bayern a fost extrem de eficientă în Supercupa contra lui Leipzig, 5 goluri înscrise din 12 ocazii.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în Frankfurt - Bayern este @1.20.



PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs Ajaccio
Pronostic:
1
Cota
1.35
Eintracht Frankfurt vs Bayern Munchen
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.20
Cota finala: 1.62
Profit: 3.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro