Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

Crystal Palace - Arsenal Londra deschide noul sezon din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. Crystal Palace a ajuns la al 10-lea sezon consecutiv în Premier League. Stagiunea trecută s-a clasat pe locul 12 și a bifat o premieră interesantă, prima dată când încheie cu golaveraj pozitiv un campionat. Meritul îi aparține antrenorului Patrick Vieira, chiar fost legendă a lui Arsenal. Francezul a renunțat la prudența și la stilul britanic pe care îl instalase Roy Hodgson și a pus excelent în evidență calitățile unor fotbaliști precum Mateta, Ayew, Benteke, Odson-Edouard, Eze, dar mai ales Wilfried Zaha. În această vară, Palace s-a întărit doar în compartimentul defensiv. În poartă a fost adus Sam Johnstone, închizătorul Cheick Doucoure a fost cumpărat cu 22 de milioane de euro de la Lens, iar fundașul central Chris Richards cu 12 milioane de la Bayern. 

cota2.ro

Arsenal începe al treilea sezon sub comanda lui Mikel Arteta. Conducerea îi acordă în continuare încredere totală, deși sezonul trecut a pierdut un avans considerabil și a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Fanii „tunarilor” privesc cu maxim optimism noua stagiune, jocul din perioada de pregătire fiind entuziasmant. Arsenal a spulberat tot, cele mai importante rezultate fiind 6-0 cu Sevilla, 4-0 cu Chelsea și 2-0 cu Everton. Au fost făcute achiziții în valoare de 132 de milioane de euro, dar extrem de inspirate. Cel puțin Gabriel Jesus, vârful adus de la Manchester City, a impresionat, marcând 7 goluri. Un fapt divers, presezonul fantastic l-a transformat în cel mai cumpărat jucător din istoria popularului joc Fantasy Premier League! 

Crystal Palace a obținut 4 puncte din meciurile jucate contra lui Arsenal sezonul trecut, victorie 3-0 acasă și remiză 2-2 pe Emirates. Alte informații și statistici interesante: 

• Crystal Palace a marcat în ultimele 8 meciuri disputate pe teren propriu contra lui Arsenal

• Wilfried Zaha a fost golgeterul lui Palace în ultimele două sezoane de Premier League, cu 14 și 11 reușite

• Zaha a marcat în ultimul meci jucat contra lui Arsenal pe teren propriu

• 32 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Zaha în sezonul trecut de Premier League

• Bukayo Saka a marcat 4 goluri în meciurile amicale disputate de Arsenal în această vară

• Saka a fost golgeterul lui Arsenal sezonul trecut. A înscris 11 goluri și a oferit 7 pase decisive

• 31 de șuturi pe spațiul porților adverse a avut Saka în stagiunea precedentă.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul special Wilfried Zaha și Bukayo Saka au fiecare minim 1 șut pe poartă este mărită la @3.00. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Arsenal
Pronostic:
Zaha & Saka fiecare câte minim un șut pe poartă
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro