Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Petrolul

Superbet

Două dintre cele mai iubite echipe din SuperLigă se vor confrunta în etapa a 4-a, după ce ambele au promovat în vară. Atat Universitatea Cluj cat și Petrolul Ploiești nu au reușit vreo victorie după 270 de minute din prezentul campionat. Gazdele duelului de la Mediaș, sunt pe 13 cu 2 puncte, în timp ce Petrolul este pe penultima poziție, cu un singur punct.

În sezonul regulat din 2021/2022, prahovenii au învins acasă cu 1-0, dar apoi, în play-off, a fost numai 0-0 la Ploiești. În ultimul duel direct, din primăvară, ”U” s-a impus acasă cu 3-1. Atenție: în ultimele cinci partide directe găzduite de Universitatea, raportul victoriilor este de 3-2 pentru ”alb-negri”. Toate aceste cinci confruntări au avut ”Over 2,5 goluri” la final. 

cota2.ro

  • U Cluj: L D D W L
  • Petrolul: D L L D W

După un 1-1 la FCSB, a venit un 1-1, tot ”acasă” la Mediaș, cu o altă trupă de eurocupe, Universitatea Craiova. A venit însă un 1-3 la FC Argeș. A fost cel de-al treilea joc consecutiv în care clujenii au deschis scorul, dar la 0-1 au ratat un penalty.

Universitatea are ”GG” în ultimele patru meciuri oficiale. Dar, este important de amintit că ”șepcile roșii” au doar un triumf în ultimele patru meciuri găzduite, este vorba de acel 2-0 cu Dinamo, de la barajul de promovare. 

Petrolul a demarat mai rău SuperLiga. Au pierdut cu 0-1 acasă cu Voluntari, apoi au cedat cu 0-2 la UTA. În runda precedentă, elevii lui Nicolae Constantin au consemnat primul gol și primul punct, 1-1 acasă cu Sepsi, dar este de menționat că oaspeții au ratat un penalty la 0-0. 

Galben-albaștrii au doar o victorie în ultimele opt confruntări oficiale.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Petrolul
Pronostic:
PsauF X
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro