Ponturi Pariuri Fotbal Fulham vs Liverpool

UNIBET

Ziua de sâmbătă este deschisă în Premier League de confruntarea dintre Fulham și Liverpool, meci care va începe de la ora 14:30, pe Craven Cottage, arena gazdelor din Londra.

În mod evident, ”cormoranii” sunt favoriți și sunt șanse importante ca trupa lui Jurgen Klopp să pornească în noua stagiune cu dreptul, asta după ce s-au impus și în Supercupa disputată împotriva lui City. Dar cum cota de 1,26 primită pentru succesul lui Liverpool este una destul de mică, ne vom îndrepta atenția către un pont din zona selecțiilor speciale.

cota2.ro

Se fac faulturi și primim o cotă de 2,00

Chiar dacă nu alegem să mergem pe Liverpool în zona de solist, vom folosi trupa lui Klopp pentru pariul nostru de azi. De la venirea sa pe Anfield, Jurgen Klopp a transformat-o total pe Liverpool. Echipa a devenit ucigătoare în zona de recuperare rapidă a balonului. Pressingul gândit de tehnicianul german și pus în aplicare de Salah & co. a funcționat atât de bine încât ”cormoranii” au câștigat, de-a lungul ultimilor ani, atât titlul în Premier League cât și UEFA Champions League, asta pe lângă trofeele interne, referindu-ne aici la Cupe.

Însă în momentul în care faci un pressing puternic pentru a recupera rapid balonul există și riscul, asumat evident, de a faulta. Iar aici ar putea fi cheia către un pariu excelent la duelul dintre Fulham și Liverpool.

Gazdele revin în Premier League după un singur sezon în Championship și, în mod sigur, nu vor avea posesia în acest duel. Diogo Jota, Konate și Chamberlain sunt marii absenți de la Liverpool, dar Klopp îi va arunca încă de la început pe Diaz, Salah și nou-venitul Darwin Nunez.

  • 12 faulturi a provocat Liverpool în meciul din Supercupa Angliei cu Manchester City

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fulham vs Liverpool
Pronostic:
Peste 10.5 faulturi Liverpool
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro