Ponturi Pariuri Fotbal Mioveni vs FCSB

BETANO

CS Mioveni - FCSB a fost mutat sâmbătă, de la 19:00, după ce, în prealabil, confruntarea fusese stabilită pentru ziua de luni. Dar parcursul din UEFA Conference League face ca LPF să schimbe pentru a doua etapă la rând ziua de desfășurare a unui meci pentru FCSB. Dar, desigur, atât timp cât avem vreme de analizat, nu ne putem supăra că avem un meci în plus în oferta și-așa bogată de sâmbătă.

La 3 zile de la victoria cu Dunajska Streda, 1-0, din turul 3 din Conference League, FCSB vine în campionatul intern tot într-o deplasare. Roș-albaștrii merg la Mioveni, echipă pe care au lăsat-o fără golgheterul Bogdan Rusu, transferat la FCSB.

cota2.ro

Apropo de Bogdan Rusu, conform unei înțelegeri înaintea transferului, atacantul nu va evolua împotriva fostei sale echipe, așa că Miculescu sau Ianis Stoica se vor duela pentru un loc în ofensiva lui Nicolae Dică.

După 3 runde, FCSB și Mioveni sunt vecine în subsolul ierarhiei. Argeșenii sunt pe ultimul loc, fără punct obținut și cu 9 goluri încasate în primele 3 runde. Dincolo, FCSB n-are încă victorie în noul sezon și a strâns doar 2 puncte, după remizele cu U Cluj și FCU Craiova, ambele 1-1.

  • Toate cele 3 meciuri din noul sezon pentru FCSB au fost de sub 2,5 goluri;
  • Ultima întâlnire directă de la Mioveni s-a terminat 1-1.

Cum FCSB va efectua mai multe modificări în echipa de start, o parte dintre titulari fiind menajați pentru returul cu Dunajska Streda, de joi, ne putem aștepta la o confruntare destul de modestă la nivel de spectaculozitate. Mioveniul a marcat doar două goluri, ambele cu CFR Cluj, ambele date de Bogdan Rusu, jucător care nu va fi pe teren.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mioveni vs FCSB
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro