Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.38

Superbet

In ultimele meciuri directe intre Rapid si Arges am avut parte de cel mult 3 goluri. In ultimele 2 etape, Rapid a facut o figura frumoasa, castigand in fata celor de la FCSB si Universitatea Craiova, neprimind niciun gol. Arges are un singur meci jucat in deplasare, pierdut cu 4-0 in fata celor de la Sepsi.

-------------------------------

cota2.ro

Cuplul Messi&Neymar au reusit sa castige primul trofeu, si anume supercupa Frantei, intr-un meci incheiat cu 4-0 impotriva lui Nantes. PSG i-a luat pe Vitinha de la FC Porto, pe Nordi Mukiele de la Leipzig și pe Hugo Ekitike de la Reims, in timp ce Clermont nu a stralucit pe acest plan. Christophe Galtier a intrat direct in paine la PSG. Antrenorul francez a schimbat sistemul de joc si a numit un nou lider de vestiar, pe Sergio Ramos.

------------------------------

Union Berlin va primi vizita celor de la Hertha in prima etapa in Bundesliga. Berlin a avut o campanie foarte buna de pregatire, castigand in 5 jocuri dintr-un total de 7. Apoi s-au calificat cu emotii in cupa Germaniei, in prelungiri, contra celor de la Chemnitzer din Liga Regionala.

Hertha vine dupa 3 infrangeri consecutive in meciurile amicale si dupa o eliminare din cupa Germaniei, dupa eliminarea la penaltiuri in meciul cu Braunschweig.

------------------------------

CFR conduce mai mult decât categoric la istoricul confruntărilor directe cu Chindia Targoviste. Din șapte dueluri oficiale, CFR s-a impus de șase ori. Mijlocașul Marco Dulca (23 de ani) a fost vândut vineri la FCSB, plecarea acestuia fiind o pierdere evidentă pentru Chindia. 

-----------------------------

Desi a pierdut un trofeu in favoarea cormoranilor de la Liverpool, Guardiola a trimis o echipa in teren care si-a creat multe ocazii de gol, insa nefructificate pe tabela. Haaland si-a creat ocazii bune de a marca, insa Adrian si bara portii s-au opus impotriva dorintei lui. Singura problemă de lot a lui Guardiola este accidentarea fundașului central Aymeric Laporte, al cărui loc în echipă ar urma să fie luat de Nathan Ake.

Campania de pregatire nu a fost una chiar reusita pentru gazde. In cele șase amicale disputate în această vară, West Ham a obținut doar două victorii, 2-0 cu Servette Geneva și 2-1 cu Ipswich.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Arges
Pronostic:
1X si sub 3.5 goluri
Cota
1.30
Clermont vs PSG
Pronostic:
2 solist (super extra)
Cota
1.33
Union Berlin vs Hertha
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Chindia Targoviste vs CFR Cluj
Pronostic:
psf 2
Cota
1.47
West Ham vs Manchester City
Pronostic:
2 solist
Cota
1.38
Cota finala: 4.38
Profit: 3.38
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro