Ponturi Pariuri Tenis Marcos Giron vs Alexei Popyrin

UNIBET

Am găsit o cotă bună în calificările turneului de la Montreal, pentru partida dintre Marcos Giron și Alexei Popyrin. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul aferent.

cota2.ro

Marcos Giron este un sportiv american de 29 ani, clasat pe locul 53 ATP. Deși nu mai este la prima tinerețe, el se află în cea mai bună perioadă a carierei sale, fiind abia din anul 2020 printre primii 100 jucători ai lumii. Marcos a evoluat în mare parte a carierei în turnee mici, de nivel Futures, ITF și Challenger, având și două trofee la această categorie ambele în anul 2019 pe hard. După 2 ani foarte buni, anul acesta a jucat slab, a pierdut în primul tur la Melbourne, Sydney, Australian Open, Indian Wells, Miami, Houston, Monte Carlo, Barcelona, Munchen, Madrid, Geneva, Roland Garros, Stuttgart Halle, Atlanta și Washington. Marcos este tipul de jucător de moral, căruia atunci când îi iese jocul este greu de oprit. A câștigat în primul tur cu Kubler în 2 seturi. 

Alexei Popyrin este un australian de 23 ani aflat pe locul 83 ATP. El a fost și mai sus, pe locul 59, însă rezultatele din ultimele luni l-au coborât câteva poziții. Înaintea acestui turneu Popyrin avea 6 înfrângeri consecutive, chiar dacă, cu excepția lui Taylor Fritz, adversarii au fost mai degrabă modești. Principala sa armă este serviciul, Popyrin fiind un jucător înalt care trimite mulți ași, dar și multe duble greșeli. A trecut în primul tur al calificărilor de Steven Diez. 

Se întâlnesc doi jucători care anul acesta au jucat destul de slab, însă îl văd ușor favorit pe Giron. Americanul a obținut recent câteva victorii cu jucători de top, trecând de Pablo Carreno Busta, Bublik, Schwartzmann sau Rune. Chiar dacă anul trecut a obținut la Singapore primul titlu ATP din carieră, Popyrin nu pare să fi făcut încă pasul către elita circuitului, jucând mai mult în turnee modeste de nivel inferior. Merg pe american.  


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Marcos Giron vs Alexei Popyrin
Pronostic:
Victorie Marcos Giron
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: 6.57
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro