Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs FC Voluntari

BETFAIR EXCHANGE

FC Hermannstadt și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 4 din SuperLiga României. Nou-promovata FC Hermannstadt are deja mari probleme financiare. Datoriile către fotbaliști au depășit două luni, iar între conducere și autoritățile din Sibiu este un conflict deschis. În aceste condiții, lui Marius Măldărășanu îi este foarte greu să pregătească meciurile. Un alt mare dezavantaj este faptul că arena propria încă nu este gata. Hermannstadt își joacă meciurile de acasă în „vecini”, la Mediaș. Din punct de vedere sportiv, echipa a strâns 5 puncte în primele 3 runde, dar este într-o vizibilă pierdere de turație. A învins-o pe CS Mioveni în runda inaugurală, apoi a smuls câte un punct cu FC Botoșani și Chindia. 

FC Voluntari nu se dezimnte nici campionatul acesta. Anul trecut a prins în premieră play-off-ul și a jucat finala Cupei României. Acum, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a strâns 6 puncte în primele 3 runde și ocupă poziția a 6-a. Ar putea urca serios cu o victorie astăzi. Stilul echipei este neschimbat. O organizare impecabilă și faze fixe speculate magistral. Runda trecută, ilfovenii au trecut la scor de UTA, scor 3-0. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de FC Hermannstadt - FC Voluntari: 

• 9.76 milioane de euro valorează lotul lui FC Voluntari pe transfermarkt. Hermannstadt este penultima în ierarhia valorii, cotată la 5.56 milioane

• FC Hermannstadt este singura formație din SuperLiga României care a început în primele 3 etape cu aceeași echipă de start. E dovada unui lot modest, fără soluții

• doar 5 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat FC Hermannstadt în meciurile cu Botoșani și Chindia

• 213 este indexul InStat al formației FC Voluntari în actualul sezon de Liga 1. Doar Rapid, Sepsi și CFR îi sunt superioare

• doar de 21 de ori au pătruns fotbaliștii lui Hermannstadt în careurile adverse în aceste sezon, cel mai slab bilanț dintre toate participantele în competiție. Voluntari a călcat de 36 de ori în suprafața adversă de pedeapsă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui FC Voluntari în handicap asiatic 0 (similar cu selecția Pariu Fără Egal sau DNB) este @2.62.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hermannstadt vs FC Voluntari
Pronostic:
FC Voluntari HA 0
Cota
2.62
Cota finala: 2.62
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro