Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Ranheim și Mjondalen se întâlnesc în runda cu numărul 19 a ligii secunde din Norvegia, astăzi, de la ora 19:00. Fotbalul din Norvegia este într-un progres evident, dovadă rezultatele obținute de Bodo/Glimt în ultimele două ediții ale cupelor europene. Stilul care se practică, indiferent de nivel, este unul ofensiv. Ranheim nu se abate de la această filosofie. Clubul înființat în urmă cu 121 de ani a fost ultima dată pe prima scenă în 2019. Cu portughezul Hugo Pereira antrenor, a fost aproape de revenire stagiunea trecută, terminând pe poziția a 4-a. Pe același loc se află și acum, în momentul în care s-au scurs 18 runde din campionat. Lotul este cotat la 2.85 milioane de euro, din el făcând parte doar 2 străini. 

Mjondalen a retrogradat stagiunea trecută din prima ligă. Între timp și-a pierdut și cel mai bine cotat fotbalist, pe Lars Olden Larsen, vândut la Pari NN pentru 500.000 de euro. Dacă lotul a suferit modificări, pa bancă este o consecvență unică în fotbal european. Vegard Hansen conduce echipa încă din anul 2006. În acest moment, Mjondalen ocupă locul 8, cu 27 de puncte. 

cota2.ro

• partida directă din turul acestui campionat a fost câștigată de Ranheim, scor 2-1

• 8 din ultimele 9 meciuri directe au fost GG

• Ranheim are 2 fotbaliști între primii 8 golgeteri ai campionatului, Mehnert cu 10 goluri și Erlien cu 8

• 3.3 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Ranheim din acest sezon

• ulltimele 5 meciuri jucate de Ranheim pe teren propriu au fost GG sau 3+.

Cota pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri în Ranheim - Mjondalen este @1.30.

------------------

Modena și Sassuolo sunt adversare în turul secund al Cupei Italiei, astăzi, de la ora 19:00.

Modena, un club de tradiție al Italiei, a luat--o de la capăt în anul 2018, după falimentul vechii entități. A pornit din al patrulea eșalon, iar sezonul trecut a obținut promovarea în Serie B. Antrenorul care a reușit această performanță este experimentatul Attilio Tesser. Acesta are la dispoziție un lot interesant, cotat la aproape 13 milioane de euro. În vară au fost cheltuiți 2 milioane de euro pentru întăriri, în special în compartimentul ofensiv. 

Sassuolo a devenit o pretendentă la locurile de cupe europene în Serie A. În ultimele 8 sezoane nu a încheiat niciodată mai jos de poziția a 12-a. Stilul ofensiv, pe alocuri kamikaze, implementat de Roberto de Zerbi, a fost dus mai departe și de actualul manager, Alessio Dionisi. Perioada de mercato a fost una încărcată. Golgeterul Scamacca a fost cumpărat de West Ham, peste 36 de milioane de euro, dar înlocuitorii sunt extrem de interesanți. Au venit Agustin Alvarez, de la Penarol, și Kristian Thorstvedt, de la Genk. 

• Modena a mai jucat un meci oficial în această vară, victoria 3-1 contra lui Catanzaro, în primul tur al Cupei Italiei

• Sassuolo s-a descurcat excelent în meciurile de pregătire. Nu a pierdut niciun meci și a marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• sezonul trecut de Serie A, în 30 dintre cele 38 de meciuri disputate de Sassuolo s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.4 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Sassuolo din stagiunea trecută

• 8 meciuri consecutive cu gol marcat are Modena, inclusiv amicalele din această vară.

14 din cele 16 meciuri disputate în acest sezon de Cupa Italiei au bifat pronosticul GG sau 3+

Cota pentru ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri în Modena - Sasuolo este @1.55.


PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în pasul 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot profitul acumulat după primele două pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv nu mai există din moment ce am retras deja miza inițială de 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum! Toate pariurile din proiectul PIRAMIDA, dar și cele din cadrul proiectului ALL-IN Live în 5 pași sunt postate pe grupul meu GRATUIT de Telegram!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ranheim vs Mjondalen
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Modena vs Sassuolo
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.55
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro