Ponturi Pariuri Tenis Alexander Bublik vs Jenson Brooksby

Superbet

Continuăm forma bună cu un meci din primul tur de la Montreal intre Alexander Bublik și Jenson Brooksby. Mai jos aveți o scurtă analiză a partidei și pronosticul aferent. 

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 42 ATP. El vine aici după ce a pierdut inexplicabil finala de la Newport,fiind întors de la 1-0 la seturi și 3-0 de Maxime Cressy. A fost a doua finală a anului pentru kazah, după ce a câștigat anul acesta primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât și pe hard. 

cota2.ro

Jenson Brooksby este un american de 21 ani aflat pe locul 37 ATP. Vine asemenea adversarului său după o finală pierdută, cea de la Atlanta, când a cedat destul de clar în fața lui De Minaur. Jenson a intrat în atenția publicului în 2021, când a avut un an senzațional cu 50 victorii și doar 13 înfrângeri. În acest an a început de asemenea în forță, cu sferturi la Miami, Indian Wells și finală la Dallas, însă forma sa de moment este destul de slabă. Deși este înalt,Broosby nu excelează la serviciu, fiind mai degrabă un jucător care trimite la siguranță, fiind bun în schimburile lungi. 

Alexander Bublik ar fi ajuns mult mai sus dacă și-ar fi gestionat cum trebuie psihicul și emoțiile. El mi se pare jucătorul care riscă cel mai mult serviciul din întregul circuit masculin, având de fiecare dată foarte mulți ași dar și multe duble greșeli. Văd o partidă lungă cu puține breakuri între doi jucători care își pierd greu serviciul. Cota ideală pentru acest meci se bazează pe numărul mare de ași și duble greșeli comise de kazah însă liniile nu sunt fixate de case până la această oră.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alexander Bublik vs Jenson Brooksby
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro