Ponturi Pariuri Tenis Gael Monfils vs Pedro Martinez

UNIBET

Meci interesant în primul tur la Montreal, intre Gael Monfils și Pedro Martinez. 

Mai jos aveți o scurtă analiză asupra partidei și pronosticul propus. 

cota2.ro

Gael Monfils revine în circuit după 3 luni de pauză la unul dintre turneele sale favorite. Ajuns la 36 ani francezul este unul dintre cei mai in vârstă jucători din top 50 și joacă în continuare la cel mai înalt nivel, câștigând anul acesta turneul de la Adelaide, iar apoi fiind eliminat greu in sferturi la Australian Open de Berrettini. Monfils este un excelent jucător de hard, acolo unde a câștigat numai puțin de 11 turnee în lunga sa carieră. Serviciile sale puternice sunt greu de returnat, astfel că într-o zi bună este foarte greu de învins. 

Pedro Martinez este un jucător spaniol de 25 ani, aflat pe locul 53 ATP. El este un zgurist tipic care și-a construit întreaga carieră pe această suprafață, pe hard și iarbă fiind mai degrabă modest. Are 4 turnee anul acesta pe hard, cel mai bun rezultat fiind turul 3 la Miami. 

Suprafața îl avantajează clar pe Gael Monfils, un jucător puternic care câștigă multe puncte ușoare direct cu serviciul. În ciuda vârstei înaintate, francezul face in continuare spectacol, fiind unul dintre favoriții publicului grație stilului său extrem de spectaculos. Merg pe victoria francezului la un handicap mic. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Gael Monfils vs Pedro Martinez
Pronostic:
Gael Monfils -2.5 game-uri
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro