Ponturi Pariuri Fotbal Ferencvaros vs Qarabag

BETFAIR EXCHANGE

Ferencvaros și Qarabag dispută astăzi, de la ora 21:00, manșa decisivă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Ferencvaros, campioana ultimelor 4 sezoane din Ungaria, caută o nouă prezență în grupele Ligii Campionilor, după cea din sezonul 2020/2021. Investițiile au fost pe măsură pentru îndeplinirea obiectivului. Cea mai importantă din ultimul an a fost pe banca tehnică, acolo unde a fost instalat Stanislav Cherchesov, fostul selecționer al Rusiei. La nivel de lot s-au plătit bani doar pentru fotbaliști ofensivi în această perioadă de mercato, 2 milioane de euro pentru Adama Traore, extrema de la Sheriff, și 500.000 de euro pentru Xavier Mercier, de la Leuven. Liga maghiară a înțeles importanța meciului de astăzi și a acceptat amânarea partidei din week-end contra lui Zalaegerszegi. În tururile precedente, Ferencvaros a trecut de Tobol (Kazahstan), 5-1 la general, și de Slovan Bratislava (Slovacia), 5-3 la general. 

Qarabag domină într-o manieră autoritară fotbalul din Azerbaidjan, cucerind 8 din ultimele 9 titluri de campioană. Toate au fost obținute cu Qurban Qurbanov pe bancă. Antrenorul este în funcție din iulie 2008, un adevărat record în fotbalul european. El a reușit să califice echipa în grupele cupelor europene în ultimele 8 sezoane la rând, inclusiv o prezență la masa bogaților din Liga Campionilor. În tururile precedente Qarabag a eliminat campioanele din țări cu pretenții, Polonia și Elveția. A trecut de Lech cu 5-2 la general și de Zurich cu 5-4. 

cota2.ro

Qarabag și Ferencvaros au remizat în manșa tur, scor 1-1. Alte informații și statistici relevante: 

• 11-10 pentru Qarabag a fost raportul ocaziilor de gol în manșa tur. 6-5 a fost statistica șuturilor pe spațiul porții

• ultimele 5 meciuri oficiale disputate de Qarabag au fost GG

• ultimele 4 partide ale lui Ferencvaros din preliminarii au fost GG

• Qarabag a înscris în 8 din ultimele 9 deplasări europene

• 32 de ocazii de gol și-a creat Ferencvaros în precedentele două meciuri disputate pe teren propriu, cu Tobol și Slovan Bratislava

• Qarabag a câștigat cu 3-1 meciul disputat în week-end, în competiția internă, contra lui Sabail. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.92. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ferencvaros vs Qarabag
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 4.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro