Ponturi Pariuri Fotbal CSA Steaua vs Metaloglobus

Superbet

CSA Steaua - Metaloglobus se joacă azi, de la 20:00, în cadrul unei prime etape din noul sezon al Ligii a 2-a, rundă ce a fost întinsă, în mod unic în fotbalul serios, pe durata a 6 zile! Din păcate pentru fanii steliști, echipa Armatei nu va avea drept de promovare nici în acest sezon.

În Ghencea, fanii Stelei sunt gata să protesteze împotriva conducerii încă de la primul meci de pe teren propriu. Ceea ce ar fi trebuit să însemne un start lansat pentru un an în care să se atace promovarea s-a tradus până la urmă printr-un nou sezon de meciuri ”amicale” dar oficiale. Indiferent de ce va reuși pe teren, CSA Steaua nu va putea ajunge în Liga 1.

cota2.ro

Însă așa cum a arătat și în sezonul trecut, echipa lui Oprița a reușit să găsească motivația necesară și să aibă un parcurs foarte bun în campionat. Cu ceva modificări la nivel de lot, dar cu oamenii importanți păstrați la echipă, CSA Steaua pornește ca favorită în duelul cu Metaloglobus. Cotele merg în jurul la 1.80 pentru succesul steliștilor, în timp ce oaspeții de la Metaloglobus au primit cote aproape de 4.00 pentru un succes în Ghencea.

Dar apropo de Ghencea, un lucru e știut: plouă cu cornere pentru echipa gazdă! Steaua a reușit să pună presiune în toate meciurile jucate acasă, iar aici am putut vedea meciuri spectaculoase, cu multe faze de poartă. Dacă aruncăm o privire pe cotele pe cornere, putem vedea că numai 9 lovituri de colț la acest meci ne pot aduce un profit interesant.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSA Steaua vs Metaloglobus
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro