Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Eintracht Frankfurt dispută astăzi, de la ora 22:00, Supercupa Europei. Real Madrid este cea mai titrată formație din Europa. Sezonul trecut a cucerit al 14-lea trofeu al Ligii Campionilor, în ciuda unui traseu care părea imposibil. Elevii lui Carlo Ancelotti nu au pornit favoriți în niciuna dintre manșele eliminatorii disputate împotriva lui PSG, Chelsea, Manchester City și Liverpool. Au câștigat finala cu 1-0 împotriva „cormoranilor” și au obținut biletul spre Supercupă. Cum lotul este unul „galatic”, nu a fost nevoie de multe întăriri în această vară. Au fost aduși Antonio Rudiger, fundaș central de la Chelsea, venit gratis, și Aurelian Tchouameni, mijlocaș defensiv de la AS Monaco, în schimbul sumei de 80 de milioane de euro. 

Eintracht Frankfurt a cucerit Europa League stagiunea trecută, după o finală contra lui Rangers, decisă la loviturile de departajare. Formația germană a obținut astfel al doilea trofeu european din istorie, după Cupa UEFA din 1980. Evident, managerul Oliver Glasner a fost păstrat în funcție și a primit câteva surprize în perioade de mercato. Compartimentul ofensiv a fost întărit serios. Lucas Alario (Leverkusen), Jens Petter Hauge (AC Milan), Mario Gotze (PSV) și Randal Kolo Muani (Nantes) s-au alăturat echipei. Eintracht a disputat deja două meciuri oficiale în actuala stagiune. A fost învinsă clar de Bayern Munchen în prima etapă din Bundesliga, scor 1-6, și a trecut cu 4-0 de Madgeburg, în Cupa Germaniei.

cota2.ro

Cele mai interesante informații înainte de Real Madrid - Eintracht Frankfurt, Supercupa Europei ce se va disputa la Helsinki: 

• precedentul meci direct dintre Real Madrid și Eintracht Frankfurt a avut loc în finala Cupei Campionilor Europeni din sezonul 1959/1960. Madrilenii se impuneau atunci cu 7-3 

• Real Madrid a disputat 7 Supercupe ale Europei. A câștigat 4 dintre ele

• ultimele 3 Supercupe în care a fost implicată Real Madrid au fost GG: 3-2 cu Sevilla, 2-1 cu Manchester United și 2-4 cu Atletico 

• Eintracht Frankfurt a marcat în ultimele 13 meciuri disputate în competițiile europene

• 9 din ultimele 10 meciuri oficiale disputate de Real Madrid împotriva formațiilor din Germania au fost GG

• Eintracht Frankfurt are bilanț pozitiv împotriva formațiilor din Spania în meciurile oficiale, 6 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri

• ultimele dispute contra spaniolilor au venit chiar sezonul trecut, în sferturile Europa League. Eintracht trecea de Barcelona, 1-1 acasă și 3-2 pe Camp Nou

• Karim Benzema, golgeterul lui Real și marele favorit la câștigarea Balonului de Aur, vrea să repete sezonul fantastic în care a marcat 44 de goluri și a oferit 15 pase decisive, în 46 de apariții. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru minim două goluri marcate de Karim Benzema este de 4.80!

PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE

Pentru acest meci, Betfair a pregătit un cadou pentru toți jucătorii, care constă într-un pariu gratuit fără condiții de depunere sau rulaj, disponibil pe Betfair Sportsbook pentru pariurile combinate formate din minim două evenimente!

Click AICI pentru a obține pariul gratuit

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Benzema înscrie minim 2 goluri
Cota
4.80
Cota finala: 4.80
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro