Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

BETFAIR SPORTSBOOK

Real Madrid - Eintracht Frankfurt

De la ora 22:00, pe ”Helsinki Olympic Stadium”, Real Madrid, castigatoarea UEFA Champions League si Eintracht Frankfurt, castigatoarea UEFA Europa League, se vor intalni in Supercupa Europei.

Duelul nu e unul usor pentru ”Los Blancos”, chiar daca bookmakerii ii vad ca mari favoriti, la fel ca orice microbist de altfel. Suporterii germani cred ca vor fi si in aceasta seara in numar foarte mare pe stadionul din Helsinki si vor cred o atmosfera care ii va motivationa pe elevii lui Oliver Glasner. Singurele transferuri ale lui Ancelotti din aceasta vara au fost cele ale lui Tchouameni si Rudiger, asta dupa ce Mbappe a prelungit contractul cu PSG si a refuzat-o pe Real. Spaniolii au castigat trofeul UEFA Champions League dupa un duel cu Liverpool in care au marcat la singurul sut pe poarta. ”Cormoranii” au dominat categoric acea finala insa nu au reusit sa marcheze in ciuda a celor 23 de ocazii de gol si a celor 9 suturi pe spatiul portii.

cota2.ro

Eintracht Frankfurt a castigat trofeul UEFA Europa League dupa un meci decis la penalty-uri impotriva celor de la Glasgow Rangers. Singurul penalty ratat in acea finala a fost cel a lui Aaron Ramsey, jucator ajuns in aceasta vara la Nice. In Germania a inceput campionatul, insa Eintracht a dat in prima etapa peste campioana Bayern Munchen si a fost invinsa la scor de tenis, 1-6. Frankfurt a realizat multe transferuri in aceasta vara, iar cele mai sonore nume sunt cele ale lui Mario Gotze si Lucas Alario. Deasemenea, Martin Hinteregger, unul dintre ”stalpii” din defensiva germanilor s-a retras surprinzator din fotbal la doar 29 de ani, iar acea pozitie inca reprezinta o problema pentru echipa.

Diferenta dintre cele doua echipe e una destul de mare, iar Real Madrid e mare favorita la castigarea unui nou trofeu. Karim Benzema si Vinicius sunt cele doua piese care provoaca daune in defensivele adverse si ma astept ca si in aceasta seara sa iasa la rampa. Pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu combinat la Betfair Sportsbook la cota 2.05. Cele doua selectii de pe bilet sunt: Karim Benzema inscrie sau ofera o pasa decisiva + Vinicius Jr are minim un sut pe poarta.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Karim Benzema inscrie sau ofera o pasa decisiva + Vinicius Jr are minim un sut pe poarta
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro