Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

Superbet

Azi, de la 22:00, Real Madrid și Eintracht Frankfurt se întâlnesc la Helsinki pentru duelul din Supercupa Europei. ”Galacticii” sunt deținătorii Ligii Campionilor, în timp ce Frankfurt a sosit în Finlanda din postura de deținătoare a Europa League.

Cea mai importantă diferență, exceptând valoarea individuală a jucătorilor, este făcută în acest moment de nivelul de pregătire pe care îl au cele două grupări. Real a mai bifat doar 3 jocuri amicale după ce a câștigat Liga Campionilor în finala cu Liverpool, în timp ce Frankfurt nu doar că are multe jocuri de verificare, dar are și două partide oficiale în picioare.

cota2.ro

Chiar dacă vine ușor nepregătită din punct de vedere fizic, Real are și semnale de bucurie, după ce Eintracht Frankfurt a fost pusă la respect de Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus cu 6-1 și au scos la iveală toate problemele pe care le are trupa lui Oliver Glasner.

Probleme de lot la nemți

Dacă la Real Madrid nu avem niciun jucător pe lista absenților, iar don Carlo Ancelotti are le dispoziție toate starurile, la Frankfurt situația este ceva mai complicată. Buta și Onguene sunt accidentați, în timp ce vedetele Kostic și Ndicka ar putea să nu apară în echipa de start, asta pentru că se vorbește tot mai des despre o posibilă plecare a celor doi în acest final de mercato.

  • Real Madrid a câștigat de 4 ori Supercupa Europei, ultimul succes venind în 2017;
  • Real a câștigat singura confruntare cu Eintracht Frankfurt: 7-3 în finala Cupei Campionilor din 1960;
  • Frankfurt a câștigat 6 din ultimele 10 meciuri cu echipe din Spania;
  • 34 de meciuri a câștigat Real Madrid în duelurile cu echipele din Germania.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Peste 9,5 faulturi Real Madrid
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro