Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Gil Vicente și Riga FC dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a turului 3 preliminar din UEFA Conference League. Gil Vicente a fost surpriza plăcută a sezonului trecut din Portugalia, terminând pe locul 5, imediat în spatele granzilor Porto, Sporting, Benfica și Braga. Această clasare a însemnat egalarea celei mai bune performanțe din istoria clubului. Doar în 1999/2000 se mai clasase pe 5. Din această vară, echipa este pregătită de Ivo Vieira, un antrenor cu ceva experiență în cupele europene, unde a mai evoluat și alături de Vitoria Guimaraes sau CD National. Are un lot bun la dispoziție, cotat la 21.55 milioane de euro. 

Riga FC, adversara de astăzi, este mult mai slab cotată, la doar 12.88 milioane de euro. Sezonul trecut, formația letonă a subperformat. După 3 titluri consecutive a încheiat doar pe locul 4. Nici acum nu o duce mai bine. Aflată în plin campionat, 23 de etape scurse, Riga FC ocupă locul 3 în competiția internă, la 10 puncte în spatele liderului Valmiera. Din această vară, antrenor este Sandro Perkovic (38 de ani), aflat la prima experiență ca principal. 

cota2.ro

• Gil Vicente și Riga FC au remizat în manșa tur din Letonia, scor 1-1

• Gil Vicente a controlat ostilitățile în manșa tur, 59% posesie, 10-8 la ocazii de gol și 7-3 la capitolul cornere

• Gil Vicente a încheiat fără eșec meciurile de pregătire din vară și a debutat cu o victorie în campionat, 1-0 contra lui Ferreira

• Gil Vicente a reușit să își păstreze golgeterul din stagiunea precedentă, pe spaniolul Fran Navarro, autor a 16 goluri în prima ligă portugheză.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Gil Vicente este @1.45. 

----------------------

Nikola Mektic și Mate Pavic îi întâlnesc în optimile de finală ale turneului de la Montreal pe Daniel Evans și John Peers, astăzi, după ora 23:30. 

Croații Mektic și Pavic formează una dintre cele mai bune perechi din tenisul ultimilor ani. Sunt campionii olimpici de la Tokyo și au în palmares 3 titluri de Grand Slam, câte unul la Australian Open, Wimbledon și US Open. Au jucat și două finale la Roland Garros. Anul acesta au cucerit trofeele la Roma, Geneva, Londra și Eastbourne. 

Daniel Evans și John Peers formează în premieră un cuplu în probele de dublu. Au încercat acest parteneriat la Washington, pierzând însă în turul secund în fața lui Dodig și Krajicek. În partida inaugurală de la Montreal au avut nevoie set decisiv în fața lui Jamie Murray și Bruno Soares, scor 4-6, 6-3, 10-5. Dacă Peers este un specialist la dublu, Evans joacă rar. Daniel tocmai a obținut o victorie importantă pe tablou de simplu, azi-noapte, în fața lui Andrey Rublev. Așadar, forțele lui ar trebui să fie concentrate în acea direcție. 

• Nikola Mektic și Mate Pavic au câștigat 14 din ultimele 15 meciuri jucate

• 40 de meciuri din 53 posibile au câștigat Mektic și Pavic pe hard în ultimii 2 ani

• 79.53% este procentajul victoriilor lui Mektic și Pavic în carieră, pe toate suprafețele

• 71% a fost procentajul primului serviciu pentru Mektic și Pavic în primul tur la Montreal. Evans și Peers au avut doar 62%

• Mektic și Pavic au salvat 6 din cele 7 mingi de break avute de adversari în primul tur. Evans și Peers au salvat una din 4.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Mektic și Pavic este @1.38. 


PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în pasul 5 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot profitul acumulat după primele patru pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv nu mai există din moment ce am retras deja miza inițială de 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum! Toate pariurile din proiectul PIRAMIDA, dar și cele din cadrul proiectului ALL-IN Live în 5 pași sunt postate pe grupul meu GRATUIT de Telegram!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gil vicente vs Riga FC
Pronostic:
1
Cota
1.45
Metkic/Pavic vs Evans/Peers
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro