Ponturi Pariuri Fotbal FC Argeș vs FCU Craiova

BETANO

Etapa a 5-a din SuperLigă începe la Pitești cu confruntarea dintre FC Argeș și FCU Craiova 1948. Ambele grupări vin după înfrângeri în runda precedentă, dar Prepeliță și Croitoru sunt încă în grafic și se pot declara totuși mulțumiți de plecarea din acest sezon.

FC Argeș are 6 puncte după primele 4 meciuri, în timp ce FCU Craiova a acumulat 4 puncte până în prezent. Punctele par destul de puține, dar dacă ne uităm și vedem că liderul CFR Cluj are 9 puncte, atunci situația nu e deloc una dramatică.

cota2.ro

În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit punctele frățește. Victorie de fiecare dată pentru echipa gazdă și tot de fiecare dată a fost 1-0.

Piteștenii stau excelent pe teren propriu

Cele șase puncte obținute de FC Argeș au venit în urma celor două succese bifate în Trivale, în fața propriilor fani. Cu aportul publicului, piteștenii au arătat excelent în jocurile cu U Cluj 3-1 și UTA 2-0. Dincolo, FCU Craiova e fără succes în cele două deplasări din acest sezon: 1-1 la FCSB și înfrângere 1-2 la Ovidiu, contra Farului.

Pariul ales azi din campionatul României se bazează pe o nouă evoluție curajoasă a echipei gazdă. Chiar dacă FCU Craiova a arătat bine în startul de mandat al lui Marius Croitoru, ne așteptăm ca publicul să o împingă în atac pe FC Argeș și piteștenii să producă multe acțiuni la poarta oltenilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Argeș vs FCU Craiova
Pronostic:
Peste 3,5 șuturi pe poartă FC Argeș
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro